Γιατί δεν τους "εκμεταλλευόμαστε";


Όλοι μας ζούμε στην εποχή του διαδικτύου όπου ειδικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη καθενός.
Από τις πιο μικρές και απλές εκδηλώσεις μέχρι τις πιο σύνθετες. 
Σαν κάτοικος της Ηγουμενίτσας και της Θεσπρωτίας θαυμάζω τις ομορφιές του τόπου μας και αισθάνομαι υπερηφάνεια για αυτές. 
Παρατηρώντας τα social media, προτείνω στους αιρετούς μας, σε όλους τους Δήμους του νόμου μας, περιφέρεια και επιμελητήριο, ότι μπορούν με έναν απλό τρόπο να διαφημίσουν τον τόπο μας. 
Υπάρχουν τρεις συμπολίτες μας και εξαιρετικοί φωτογράφοι, ο Γιώργος Μαλαμίδης, ο Λεωνίδας Τζάνης και ο Θωμας Αναστασιαδης, που δεν έχουν αφήσει γωνία του άγιου αυτού τόπου που να μην φωτογραφίσουν. 
Φυσικά υπάρχουν και δεκάδες άλλα άτομα, που με μιά ερασιτεχνική φωτογραφική μηχανή, αλωνίζουν από άκρη σε άκρη το νομό Θεσπρωτίας.
Οι αιρετοί μας δεν το βλέπουν, εν αντιθέσει με τουριστικά γραφεία του εξωτερικού, ΜΜΕ της Αθήνας, τουριστικές εκπομπές κτλ. 
Πόσο δύσκολο είναι να τα κοινοποιήσουν στα προφίλ τους και στα site των δήμων, της περιφέρειας, του επιμελητηρίου κτλ.;
Να τα κάνουν και με την βοήθειά τους λίγο πιο γνωστά!
 
Αν τους φαντάζει δύσκολο να το κάνουν, τους ενημερώνουμε πως γίνεται με τον ίδιο τρόπο που κοινοποιούνται οι selfies, από διάφορα πανηγύρια και εκδηλώσεις...


 
Γιατί δεν τους "εκμεταλλευόμαστε"; Γιατί δεν τους "εκμεταλλευόμαστε"; Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 28, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.