ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



Το Δήμαρχο Φιλιατών κύριο Σπύρο Παππά επισκέφτηκε σήμερα 27/04/2021 ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας Πύραρχος κύριος Πασχάλης Φούσκας και ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο. κύριος Πάντος Κωνσταντίνος. Συζήτησαν θέματα συνεργασίας που αφορούν το Δήμο Φιλιατών καθώς και μέτρα για την αντιπυρική προστασία του δήμου μας.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Κάποιος λείπει από την συνάντηση...είναι και ένα εθελοντικό κλιμάκιο στην Σαγιάδα που υπάγεται στον δήμο....γιατι δεν είχε εκπρόσωπο να πει τα προβλήματα που μπορεί να έχει???είναι καλή μόνο όταν τους χρειάζονται??? όλο τον υπόλοιπο καιρό τους έχουμε στο γράψιμο???ένα κλιμάκιο που αρκετές φορές έχει βοηθήσει και πέρα από τον τομέα ευθύνης του... επειδή είναι εθελοντές και δεν πληρώνονται δεν έχουν δικαίωμα να είναι σε τέτοιες συναντήσεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.