Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα με περίστροφο

Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα με περίστροφο


Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 49 και 48 ετών, προέβησαν, βραδινές ώρες της 23/01/2023, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, για παράβαση του Ν.2168/93 «περί όπλων, πυρομαχικών, εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών μηχανισμών», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της Ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος ως οδηγός και η 48χρονη ως συνοδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, κατείχαν και μετέφεραν από κοινού, επιμελώς κρυμμένα σε μία αποσκευή ένα (01) πυροβόλο όπλο (περίστροφο) χωρίς σειριακό αριθμό, καθώς και τρία (03) πυρομαχικά – φυσίγγια, για τα οποία δεν ήταν εφοδιασμένοι με τις προβλεπόμενες άδειες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα με περίστροφο Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα με περίστροφο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.