Μαζική πορεία υπό βροχή για το έγκλημα στα Τέμπη στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Μαζική πορεία υπό βροχή για το έγκλημα στα Τέμπη στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)


Με μεγάλη συμμετοχή λαού και νεολαίας πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 07/03/23 το βράδυ η συλλαλητήριο που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Θοδωρής Παπαγιάννης πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στα τρόφιμα ποτά και γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας.

Στην ομιλία καταγγέλθηκαν οι εγκληματικές ευθύνες που έχουν η κυβέρνηση της ΝΔ και όλες οι προηγούμενες που με τις πολιτικές τους έχουν οδηγήσει στην σημερινή απαράδεκτη κατάσταση το σιδηρόδρομο της χώρας μας.


Τονίστηκε ότι το δυστύχημα στα Τέμπη ήταν ένα καραμπινάτο προδιαγεγραμμένο έγκλημα. Ούτε ανθρώπινο λάθος, ούτε η κακιά η ώρα. Γι αυτό και δεν χωράει εδώ καμία συγνώμη. Ούτε και συγχώρεση. Πρέπει να πληρώσουν όλοι τους. Να τιμωρηθούν τώρα και όπως τους αξίζει.

Ακολούθησε μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης υπό βροχή με συνθήματα όπως «Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή», «Τώρα η οργή να γίνει ανατροπή, το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί», «Εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές, αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές»,

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του ΕΚΘ και κάλεσε τους διαδηλωτές να μεταφέρουν το κάλεσμα για την επιτυχία της απεργίας που προκήρυξε το Δ.Σ του ΕΚΘ για την Τετάρτη 08/03/2023 και την απεργιακή συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα.

Μαζική πορεία υπό βροχή για το έγκλημα στα Τέμπη στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Μαζική πορεία υπό βροχή για το έγκλημα στα Τέμπη στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 07, 2023 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Τα κόμματα μπροστά...βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε... η τραγωδία δεν έχει χρώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.