Επικίνδυνη η Παιδική Χαρά του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου στην Πέρδικα Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ)

Επικίνδυνη η Παιδική Χαρά του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου στην Πέρδικα Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ)


Με μεγάλη μου λύπη, διαπίστωσα για 2η συνεχή χρονιά την κατάντια που υπάρχει στην παιδική χαρά του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, η οποία έχει αφεθεί στο έλεος κάθε εισβολέα, αλλά το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο Δήμος Ηγουμενίτσας δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το θέμα. 
 
Μια αυτοψία θα τους έλυνε τις απορίες, αλλά θα τους ευαισθητοποιούσε κιόλας για το αν η κατάσταση που επικρατεί είναι ασφαλής για το αγνό παιχνίδι των παιδιών που μπορεί να μετατραπεί σε λύπη, και ότι με μια συντήρηση – επισκευή, θα μπορούσε να προσφέρει μεγαλύτερη χαρά σε αυτά τα μικρά παιδιά που μόλις ξεκινάνε να μπαίνουν στον κόσμο των γνώσεων. 
 
 
 
Αλλά δεν είναι μόνο η ηλικία, ακόμα και τα μεγαλύτερα παιδιά σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης έχουν ανάγκη από ψυχαγωγία κατά της διάρκεια της μάθησης, πόσο μάλλον αυτά τα μικρά αγγελούδια που το μυαλό τους είναι συνέχεια στο παιχνίδι.

Οι φωτογραφίες είναι μαρτυρία για όσα γράφω, αλλά σημασία δεν έχει να φτάνουμε σε αυτό το σημείο, της καταγγελίας, αλλά αυτό που μετράει είναι κατά πόσο έχει αίσθηση, εικόνα και άποψη ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος.

Και ρωτώ λοιπόν πολύ εύλογα

1. Πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά, έκαναν αυτοψία οι ίδιοι ή έστω έστειλαν ειδικό κλιμάκιο για να καταγράψουν τα προβλήματα σε κάθε παιδικό σταθμό του Δήμου Ηγουμενίτσας;

2. Είναι ενημερωμένοι για την κατάσταση της παιδικής χαράς στον Παιδικό Σταθμό – Νηπιαγωγείο Πέρδικας;

 
3. Έχει την διάθεση ο Δήμος να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επισκευάσει και να συντηρήσει αυτά τα «αγνά» παιδικά παιχνίδια που μπορεί να φανούν θανατηφόρα? Διότι είμαι σίγουρος πως δεν έχουν τέτοιο σκληρό πρόσωπο και να επικαλεστούν ότι το ταμείο του Δήμου δεν έχει έστω 1000,00€ για να επισκευάσει και να συντηρήσει την παιδική χαρά, και να βάζει σε κίνδυνο αθώες και αγνές ζωές μικρών παιδιών. Τα χρήματα δεν είναι υπεράνω καμίας ζωής, πόσο μάλλον μικρού παιδιού. Και χρήματα να μην υπάρχουν θα έπρεπε να μεριμνήσει με κάποιο τρόπο ο Δήμος Ηγουμενίτσας να διορθωθούν όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που βάζουν σε κίνδυνο τα παιδιά μας.

4. Έχει αναλογιστεί ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ότι σε κάποιο ατύχημα (που εύχομαι να μην γίνει ποτέ) θα είναι υπεύθυνος και υπόλογος;

 
Παρακαλώ λοιπόν η όποια απάντηση να μην αποσταλεί μόνο σε μένα, διότι δεν αφορά προσωπικό γεγονός, αλλά αφορά τους γονείς όλου του Δήμου Ηγουμενίτσας, και ιδίως στην Πέρδικα Θεσπρωτίας.

Μετά τιμής
Βαφειάδης Αναστάσιος
Επικίνδυνη η Παιδική Χαρά του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου στην Πέρδικα Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ) Επικίνδυνη η Παιδική Χαρά του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου στην Πέρδικα Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2015 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχως δεν ειναι ο μονος δημος που δεν ενδιαφερεται για τα σχολεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.