ΖΩΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΖΩΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 
ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

http://www.melikonitsas.gr/drupal/uploads/2013/01/eisodos.gif
 
Από παντού, ανασφάλιστος τούτος ο λαός.
Από ορδές ΛΑΘΡΟ. Από επιθέσεις εγκληματιών. Από επιθέσεις λύκων και φιδιών. Από επιθέσεις αδέσποτων κ.ο.κ.
Στους παραπάνω αυτούς «εχθρούς» του λαού, ένας ακόμη προστίθεται και ενισχύει τον φόβο, τον τρόμο και την ανασφάλεια των κατοίκων.
Αναφερόμαστε στις … μέλισσες.
Όλες οι συνοικίες, όλοι οι οικισμοί γύρω από τις πόλεις, με πρωταγωνιστές αυτούς της Ηγουμενίτσας, έχουν καταληφθεί και είναι ζωσμένοι από χιλιάδες κυψέλες μελισσών.
Δεν θα ήταν τόσο ανησυχητικό το γεγονός, αν δεν υπήρχε ο και πολλές φορές θανατηφόρος, κίνδυνος των αλλεργικών ατόμων σε τσιμπήματα μελισσών.
Αν και τα κρούσματα αυξάνουν καθημερινά, σύμφωνα με τα περιστατικά που καταφθάνουν στα ιατρεία, τα Κ.Υ. και το νοσοκομείο, εκείνο που προκαλεί πραγματικό σοκ στον προβληματισμό των πολιτών, είναι ο ωχαδερφισμός και η απαξία των αρμόδιων Αρχών και Φορέων και των εκπροσώπων τους.
Αλήθεια, στοιχηματίζει κανείς ότι ακόμη κι αν κάποιος τοποθετήσει τις κυψέλες στις κεντρικές πλατείες, απέναντι από τα Μέγαρά τους ή τα γραφεία τους, ότι τότε θα … αντιδράσουν;
Αμφιβάλλουμε.
Θα είχαμε κάτι τέτοιο, αν τις τοποθετούσε στις αυλές τους, τις βεράντες τους ή τα μπαλκόνια τους.
Έλεος, πια!
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΛΜΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΖΩΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΩΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.