Γιάννης Λώλος: Δεν ξεχνάμε τις ανάγκες της φιλαρμονικής που μέχρι σήμερα είχαν εγκαταλειφτεί

Γιάννης Λώλος: Δεν ξεχνάμε τις ανάγκες της φιλαρμονικής που μέχρι σήμερα είχαν εγκαταλειφτεί
 

Ως Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηγουμενίτσα νιώθουμε την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους όλων των υπηρεσιών που ασχολήθηκαν με την οργάνωση των εορτασμών για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου, όλους όσους συμμετείχαν σε αυτές, αλλά και όλους τους συντελεστές των εκδηλώσεων. 
 
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην συμμετοχή της φιλαρμονικής μπάντας του δήμου μετά την πολύμηνη απουσία της από τις εκδηλώσεις του Δήμου.
 
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ως Δημοτική Αρχή, δεν ξεχνάμε τις ανάγκες της φιλαρμονικής, τις οποίες και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τις καλύψουμε ώστε ο Δήμος μας να ενισχύσει τη μουσική παιδεία των δημοτών του αλλά και να δώσει ώθηση σε θεσμούς που μέχρι σήμερα είχαν εγκαταλειφτεί και είναι απαραίτητοι για την πνευματική καλλιέργεια όλων μας και την πολιτιστική αναβάθμιση των πολιτών του Δήμου.
Γιάννης Λώλος: Δεν ξεχνάμε τις ανάγκες της φιλαρμονικής που μέχρι σήμερα είχαν εγκαταλειφτεί Γιάννης Λώλος: Δεν ξεχνάμε τις ανάγκες της φιλαρμονικής που μέχρι σήμερα είχαν εγκαταλειφτεί Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.