Ο Δημαρχος Ηγουμενιτσας Γιαννης Λωλος για τη παρωδια στην ΠΕΔ Ηπειρου

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος για τη παρωδία στην ΠΕΔ Ηπείρου


Σήμερα
(27-10-2014) , για ακόμη μία φορά, οι μειοψηφούντες συνδυασμοί «Αυτοδιοικητική κίνηση Ηπείρου» και «Ριζοσπαστική Δημοκρατική Παράταξη» δεν προσήλθαν στη σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Ηπείρου για την εκλογή του Προεδρείου και της Εκτελεστικής Επιτροπής αυτής, για την νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Επέλεξαν ξανά την αποχή, διατηρώντας έτσι με την στάση τους, την ΠΕΔ Ηπείρου ακέφαλη, σε μία περίοδο όπου τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι πολλά, μεγάλα και δυσεπίλυτα, απαξιώνοντας για ακόμη μια φορά τόσο το θεσμό όσο και τα όργανα αλλά και τις διαδικασίες ανάδειξης τους.

Αυτή τους η συμπεριφορά, δίνει το δικαίωμα στον καθένα μας, να θεωρεί ότι υπαγορεύεται από μικροκομματικές σκοπιμότητες και παράλληλα αναδεικνύει την νοοτροπία συγκεκριμένων προσώπων, που μέχρι χθες διοίκησαν την ΠΕΔ Ηπείρου και που σήμερα αδυνατούν να αποδεχτούν αλλά και να σεβαστούν την ετυμηγορία της κάλπης, η οποία ανέδειξε το συνδυασμό μας «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση για την Ήπειρο» πρώτη δύναμη.

Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη συγκρότηση των νέων οργάνων της ΠΕΔ Ηπείρου γιατί επιθυμούμε μια θεσμικά ισχυρή, λειτουργικά ανεξάρτητη και οικονομικά αυτάρκη Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι δέσμια των παλαιοκομματικών τακτικών που σήμερα κάποιοι προσπαθούν να τη διατηρήσουν.

Για το συνδυασμό
Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση για την ηπειρο

Ιωάννης Λώλος
Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Ο Δημαρχος Ηγουμενιτσας Γιαννης Λωλος για τη παρωδια στην ΠΕΔ Ηπειρου Ο Δημαρχος Ηγουμενιτσας Γιαννης Λωλος για τη παρωδια στην ΠΕΔ Ηπειρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.