Οι αστυνομικοί ψάχνουν το δράστη και τα κίνητρα της επίθεση σε 49χρονη δασκάλα που εντοπίστηκε ημίγυμνη τα ξημερώματα του Σαββάτου

Οι αστυνομικοί ψάχνουν το δράστη και τα κίνητρα της επίθεση σε 49χρονη δασκάλα που εντοπίστηκε ημίγυμνη τα ξημερώματα του Σαββάτου

 
Θορυβημένη εξακολουθεί από το Σάββατο το πρωί να είναι η τοπική κοινωνία της Άρτας, στο άκουσμα της είδησης ότι γυναίκα εντοπίστηκε ημίγυμνη τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας να περιφέρεται σε δρόμους στην Άρτα.
 
Η υπόθεση απασχολεί επί τριήμερο τις αστυνομικές αρχές που διεξάγει έρευνα για κάθε πιθανό δράστη της επίθεσης που δέχθηκε η 49χρονη γυναίκα, σύζυγος και μητέρα δυο ενήλικων παιδιών.
 
Η αστυνομία της Άρτας δέχθηκε κλήση από διερχόμενους τα ξημερώματα του Σαββάτου με την αναφορά ότι γυναίκα χωρίς καθόλου ρούχα από τη μέση και κάτω κινείται επί της περιφερειακής οδού στο ύψος του Σκοπευτηρίου. 
 
Η επέμβαση ήταν άμεση με περιπολικό που έσπευσε επί τόπου αλλά παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο από τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης, το οποίο επίσης έφτασε εγκαίρως στο τόπο του συμβάντος. 
 
Όπως διαπιστώθηκε η παρέμβαση του ΕΚΑΒ ήταν αναγκαία καθότι η γυναίκα έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο (γρονθοκοπήματα) και τραύματα στην πλάτη. 
 
Έγινε άμεση διακομιδή της στο γενικό νοσοκομείο Άρτας όπου παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και ακολούθως ταυτοποίηση στοιχείων και ειδοποίηση του συζύγου της.
 
Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας της οι γιατροί εντόπισαν ότι έφερε πλην των χτυπημάτων στο πρόσωπο και τέσσερα τραύματα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο. 
 
Στο μεταξύ από την Αστυνομική Διεύθυνση διατάχθηκε άμεσα η εξέτασή της σε ότι αφορά τον πιθανό βιασμό της κάτι που όμως με βάση την ιατρική εξέταση αποκλείστηκε. 
 
Σύμφωνα δηλαδή με το ιατρικό πόρισμα του ελέγχου δεν έχει τελεστεί βιασμός ούτε άλλη επαφή.
 
Η 49χρονη γυναίκα συνήθιζε να βαδίζει στην περιοχή του Παραποτάμιου Πάρκου κάτι που έκανε το απόγευμα της Παρασκευής. 
 
Σύμφωνα με την εξιστόρηση των γεγονότων η γυναίκα οδήγησε το αυτοκίνητό της στις 5 παρά 20 περίπου της Παρασκευής στο χώρο στάθμευσης δίπλα από το Παραποτάμιο Πάρκο προκειμένου να κάνει τζόκιγκ. 
 
Περίπου 12 ώρες μετά, δηλαδή ξημερώματα Σαββάτου, βρέθηκε να βαδίζει γυμνή από τη μέση και κάτω και χτυπημένη στο πρόσωπο και την πλάτη επί της περιφερειακής οδού στο ύψος του πρατηρίου ΕΚΟ. 
 
Η Αστυνομική έρευνα κινείται σε κάθε κατεύθυνση για τον εντοπισμό του ή των δραστών, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει εντοπίσει κανονικά το αυτοκίνητό της στο παρκινγκ όπου το άφησε η ίδια. 
 
Μεγάλη αστυνομική δύναμη «χτένισε» το Σάββατο πιθαμή προς πιθαμή όλη την έκταση του Παραποτάμιου Πάρκου για τον εντοπισμό άλλων στοιχείων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται σε κάθε κατεύθυνση, με μόνο δεδομένο ότι δεν υπήρξε βιασμός, όμως αναζητούνται πλέον ο/οι δράστης/στες όπως και οι λόγοι της επίθεσης.
 
Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση αυτή συζητείται εντόνως μεταξύ των πολιτών της Άρτας, καθότι έχει αναστατώσει η είδηση επίθεσης κάτω από όποιες συνθήκες και για οποιοδήποτε λόγο. 
 
Επίσης δεν μπορεί και δεν προσπερνιέται καθόλου από την τοπική κοινωνία το γεγονός ότι χωροταξικά αυτή η επίθεση συνδέεται με ένα σημείο της Άρτας που συγκεντρώνει πολύ κόσμο και που μια πολύ μεγάλη μερίδα των πολιτών συνδυάζει με την απογευματινή βόλτα και την άθληση κάθε μορφής. 
 
Η είδηση ειδικά πριν τον αποκλεισμό του βιασμού έκανε το γρήγορα το γύρω της Άρτας και προκάλεσε σοκ. 
 
Και πάντως επίθεση υπήρξε για την οποία υπάρχει η απαίτηση εντοπισμού του ενόχου, όποια κι αν ήταν τα αίτιά της.

ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ
Οι αστυνομικοί ψάχνουν το δράστη και τα κίνητρα της επίθεση σε 49χρονη δασκάλα που εντοπίστηκε ημίγυμνη τα ξημερώματα του Σαββάτου Οι αστυνομικοί ψάχνουν το δράστη και τα κίνητρα της επίθεση σε 49χρονη δασκάλα που εντοπίστηκε ημίγυμνη τα ξημερώματα του Σαββάτου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.