Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα


Με ιστορία 37 διοργανώσεων στην έδρα του και με διεθνή αέρα, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας επισκέπτεται για πρώτη φόρα την πόλη της Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο του μεγάλου ταξιδιού του σε πολυάριθμους σταθμούς ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Την Παρασκευή 21/11 και το Σάββατο 22/11/2014 θα προβληθούν στο χώρο του Κέντρου Πολιτιστικών και Κοινωνικών Δομών Δήμου Ηγουμενίτσας (Παλιά Μαθητική Εστία) οι βραβευμένες ταινίες του φετινού ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος. Οι προβολές ξεκινούν στις 20:00 και θα έχουν διάρκεια περίπου 2 ωρών ανά ημέρα. Το πρόγραμμα προβολών της Παρασκευής θα ανοίξει με το μουσικό σχήμα PVC X-tract σε ένα project που συνταιριάζει κινηματογραφική εικόνα και ήχο μέσα από έναν απρόσμενο συνδυασμό μουσικών οργάνων. 
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το πρόγραμμα «Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας Ταξιδεύει» αποτελεί την περιοδεύουσα εκδοχή του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, υπό την αιγίδα του οποίου και διοργανώνεται. Tη φιλοξενία του κινηματογραφικού διήμερου στην πόλη μας έχουν αναλάβει από κοινού η πολιτιστική ομάδα «ΕστιάΖωντες» και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΑΡΙΑΔΝΗ».
Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.