Ασυνείδητοι έσπειραν τον θάνατο στον Παραπόταμο δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο και στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)

Ασυνείδητοι έσπειραν τον θάνατο στον Παραπόταμο δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο και στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας  (+ΦΩΤΟ)


Τον θάνατο έσπειραν ασυνείδητοι στον Παραπόταμο και στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής στο Ράδιο Ηγουμενίτσα, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, άγνωστοι  θανάτωσαν με φόλες, σκύλο ο οποίος βρισκόταν μέσα σε αυλή σπιτιού, αλλά και 3 γάτες της γειτονιάς.

Επίσης εχτές, στον Παραπόταμο δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο, κάτοικοι βρήκαν 2 σκυλιά νεκρά (ΦΩΤΟ), καθώς και δηλητηριασμένο κομμάτι κρέας, το οποίο περισυνέλεξαν και θα αποσταλεί για εξετάσεις.


Ιδιοκτήτρια σκύλου μας περιγράφει πως πριν λίγες μέρες, στο παρά τρίχα και με τη βοήθεια κτηνιάτρου, κατάφερε να σώσει τη σκύλα της φωτογραφίας η οποία μάλιστα έχει και μικρά κουτάβια.


Το επικίνδυνο στην περίπτωση του Παραποτάμου, πέρα από τη θανάτωση των ζώων, είναι πως οι φόλες έχουν διασκορπιστεί δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο, όπου καθημερινά μικρά παιδιά παίζουν, εγκυμονώντας έτσι κινδύνους για την ίδια τους τη ζωή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κτήνος που μοίρασε τις φόλες, αδιαφορεί και για την υγεία των παιδιών του Παραποτάμου.

Καλό θα ήταν επομένως να ανοίξουν στόματα και να γίνουν ανώνυμες καταγγελίες, είτε στο αστυνομικό τμήμα είτε στο φιλοζωικό σωματείο Θεσπρωτίας στο τηλέφωνο 694 157 7680
Ασυνείδητοι έσπειραν τον θάνατο στον Παραπόταμο δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο και στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Ασυνείδητοι έσπειραν τον θάνατο στον Παραπόταμο δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο και στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας  (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 06, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.