Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Υφυπουργός

Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Υφυπουργός


Με τα λιγότερα δυνατόν έξοδα, στήθηκε το γραφείο της νεοσύστατης θέσης του υφυπουργού, στο υπουργείο Εργασίας, όπως ανέφεραν στα parpaolitika.gr συνεργάτες του υφυπουργού Αντώνη Μπέζα, σχολιάζοντας το δημοσίευμα του SECRΕΤ, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,

Υπενθυμίζουμε, ότι με τον ανασχηματισμό του Ιουνίου δημιουργήθηκαν δύο νέες θέσεις υφυπουργών, για τους οποίους δεν υπήρχαν καν χώροι για να στεγασθούν! 
 
Ο ένας εκ των δύο υφυπουργών, ο πρώην υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας εγκαταστάθηκε σε ένα τμήμα ορόφου που ήταν άδειο, σε παραπλήσιο κτίριο με το κεντρικό της οδού Σταδίου που ανήκει στο ΙΚΑ (άρα χωρίς ενοίκιο) και τα περισσότερα των επίπλων για το δικό του το γραφείο και τα γραφεία των συνεργατών βρέθηκαν από τις αποθήκες του ΟΕΚ στο Ολυμπιακό χωριό όπου υπήρχαν σε αποθήκες παρατημένα και χρησιμοποιημένα γραφεία και ντουλάπια.
 
Το παραπάνω μας στο έστειλε το γραφείο τύπου του Υφυπουργού Εργασίας κ. Μπέζα με την υποσημείωση: "Με έπιπλα από αποθήκες το γραφείο του Αντώνη Μπέζα. Και των συνεργατών του..."
 
Για να τον διαψεύσει η από 8-10-2014 απόφαση του Υπουργείου, με αριθμό πρωτοκόλλου 34417/8676 που αφορά την ανάθεση για την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες των γραφείων του Υφυπουργού κου Mπέζα του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας.
 
 
Σύμφωνα με την οποία ανατέθηκε στην εταιρεία «DROMEAS Office Furniture», που εδρεύει στην ΒΙ.ΠΕ.Σερρών 
 
Αυτές είναι οι μικρές "αποθήκες" της:
 
http://dromeas.gr/branches_photos/serres.jpg
 
Για να νομίζει ακόμα ο Υφυπουργός πως μπορεί να δουλεύει τους ψηφοφόρους ψιλό γαζί για ένα τόσο εύκολα αποδείξιμο θέμα, φαντάζεστε τί έχει να τάξει στους Θεσπρωτούς, τώρα, που μπαίνουμε ολοταχώς στην προεκλογική περίοδο. 
Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Υφυπουργός Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Υφυπουργός Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.