«Θεοί, Μύθοι, Ηρωες»: Το νέο φιλμάκι του ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της Ελλάδας με εντυπωσιακές εικόνες και από την Ήπειρο (+ΒΙΝΤΕΟ)


«Θεοί, Μύθοι, Ηρωες»: Το νέο φιλμάκι του ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της Ελλάδας με εντυπωσιακές εικόνες και από την Ήπειρο (+ΒΙΝΤΕΟ)



Θεοί, μύθοι και ήρωες. Τρεις λέξεις μικρές αλλά και τόσο μεγάλες ταυτόχρονα. Σε αυτές τις λέξεις βασίζεται η νέα επικοινωνιακή καμπάνια για τον τουρισμό, την οποία παρουσίασε η υπουργός Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη, εγκαινιάζοντας το περίπτερο της Ελλάδας, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market τη Δευτέρα στο Λονδίνο, παρουσία πλήθους τουριστικών παραγόντων και επισκεπτών.
 
Το βίντεο το οποίο δημιουργήθηκε περιλαμβάνει λίγες μεν, αλλά εντυπωσιακές εικόνες από την Ήπειρο.

Κάθε ελληνικός προορισμός είναι τόπος γέννησης ενός αρχαίου θεού, κάθε μέρος στην Ελλάδα κρύβει ένα μύθο, μία μαγική ιστορία, την ενέργεια που είναι ακόμη και σήμερα ζωντανή.
 
Σοφία, λάμψη, ελευθερία, γνώση, ομορφιά, καθαριότητα είναι μερικές από τις λέξεις που χρησιμοποιούνται από τον αφηγητή Don Morgan Nielsen για να περιγραφεί η χώρα μας. Τα ελληνικά νησιά και το το απέραντο γαλάζιο δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπει από το βίντεο.
 
«Ένας μέρος τόσο διαφορετικό, τόσο μοναδικό, τόσο ξεχωριστό» αναφέρει ο Don Morgan Nielsen.
 
«Η Ελλάδα μου έδωσε αυτό το δώρο, να κρατώ τη στιγμή και να χαίρομαι τη ζωή» καταλήγει ο αφηγητής.
 
Ας την ανακαλύψουμε μέσα από ένα δωδεκάλεπτο εκπληκτικό, γεμάτο λάμψη βίντεο...
 
«Θεοί, Μύθοι, Ηρωες»: Το νέο φιλμάκι του ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της Ελλάδας με εντυπωσιακές εικόνες και από την Ήπειρο (+ΒΙΝΤΕΟ) «Θεοί, Μύθοι, Ηρωες»: Το νέο φιλμάκι του ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της Ελλάδας με εντυπωσιακές εικόνες και από την Ήπειρο (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.