Νίκη "Οδύσσεια" για τα κορίτσια του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας

Νίκη "Οδύσσεια" για τα κορίτσια του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας


Τα κορίτσια μας (Κ18 Γυναικών) φιλοξενήθηκαν σήμερα Κυριακή (11/02) στο κλειστο γυμναστήριο Κέρκυρας από την τοπική ομάδα Α.Σ.ΒΟΛΙΣ.
Αν και επικράτησαν με 3-0 σετ, τα κορίτσια μας συνοδευόμενα από τον προπονητή τους Γιάννη Βαμβέσο, την έφορο κ. Πετσιού και το μέλος του Δ.Σ. Φίλιππο Μπούτρη, ταλαιπωρήθηκαν με το ταξίδι τους λόγω της έντονης κακοκαιρίας όπου αναγκάστηκαν να μην κάνουν το προγραμματισμένο ταξίδι τους λόγω απαγόρευσης της συγκεκριμένης γραμμής.
Έτσι ταξίδεψαν στις 11:30 για την πόλη της Κέρκυρας με τον αγώνα να ξεκινάει στις 13:30 με τα κορίτσια μας στο πρώτο σετ να εχουν χάσει τον ρυθμό τους και να βρίσκονται αρκετά πίσω στους πόντους.
Όμως κατάφεραν να επανέλθουν στην γνωστή καλή αγωνιστική τους απόδοση και να πάρουν τον αγώνα
Ο ΕΡΜΗΣ ευχαριστεί το σωματείο Α.Σ.ΒΟΛΙΣ που άμεσα ανταποκρίθηκαν θετικά ώστε να γίνει ο αγώνας σε άλλη ώρα!
Διακύμανση:Α.Σ.ΒΟΛΙΣ-ΕΡΜΗΣ 0-3
1ο σετ: 22-25
2ο σετ: 13-25
3ο σετ: 13-25
Διαιτητές/Γραμματεία: ΠΑΓΚΑΛΗΣ-ΠΑΓΙΑΤΗΣ
Α.Σ.ΠΕ. ΕΡΜΗΣ: (Βαμβέσος Ιωάννης) ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ.,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ.,ΧΑΡΙΣΗ Ε.,ΜΙΧΑΛΑ Σ.(Α),ΚΑΣΤΡΙΤΗ Β., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σ.,ΤΣΑΤΣΟΥ Α.,ΤΣΑΤΣΟΥ Σ.,ΣΙΑΜΑΝΤΗ Γ.,ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΙΑ Λ.,ΒΑΡΕΛΗ Σ.,ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Χ.,ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ Κ.
Νίκη "Οδύσσεια" για τα κορίτσια του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας Νίκη "Οδύσσεια" για τα κορίτσια του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες