1 στους 3 νέους Ηπειρώτες είναι άνεργος Και ο Υφυπουργός "Ανεργίας" αυτοπροβάλεται όλη μέρα στα κανάλια

1 στους 3 νέους Ηπειρώτες είναι άνεργος
Και ο Υφυπουργός "Ανεργίας" αυτοπροβάλεται όλη μέρα στα κανάλια


Στο 25,9% ανήλθε σε ετήσια βάση τον Αύγουστο το εποχικά διορθωμένο ποσοστό της ανεργίας στην Ελλάδα, έναντι 26,4% τον Ιούλιο. 
 
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας τον Αύγουστο του 2014 ανήλθε σε 25,9% έναντι 27,8% τον Αύγουστο του 2013 και 26,1% τον Ιούλιο του 2014. 
 
 
Η ανεργία στην Ήπειρο αγγίζει το 26,6% ενώ η ανεργία στους νέους από 25 εώς 34 ετών φτάνει στο 32,7% και στις ηλικίες από 15 έως 24 φτάνει στο 49,3%
 

Και ενώ θα περιμέναμε, έχοντας αρμόδιο Υφυπουργό Εργασίας, τον Θεσπρωτό Βουλευτή κ. Μπέζα, να ασχοληθεί με το σοβαρότερο κοινωνικό πρόβλημα, την ανεργία, ο ίδιος ενδιαφέρεται μόνο για την αυτοπροβολή του.
 
Σχεδόν καθημερινά τρέχει από κανάλι σε κανάλι, προβάλλοντας τον εαυτούλη του, εν όψη των Βουλευτικών εκλογών, που όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσουν.
 
Θα μου πείτε τι άλλο να κάνει αφού δεν του έχει ανατεθεί καμία αρμοδιότητα από τον κ. Βρούτση.
 
Μην ξεχάσετε λοιπόν να τον ξαναεπιβραβεύεστε με την ψήφο σας για να σας βρει δουλειά, (για την σύζυγό του το κατάφερε) όντας Βουλευτής της αντιπολίτευσης, στη νέα Βουλή.
 
Αυτός θα σας το τάξει.
Να είστε σίγουροι.
Και εσείς θα τον πιστέψετε.
Τότε όμως θα είστε άξιοι της μοίρας σας.
1 στους 3 νέους Ηπειρώτες είναι άνεργος Και ο Υφυπουργός "Ανεργίας" αυτοπροβάλεται όλη μέρα στα κανάλια 1 στους 3 νέους Ηπειρώτες είναι άνεργος Και ο Υφυπουργός "Ανεργίας" αυτοπροβάλεται όλη μέρα στα κανάλια Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.