«Tempting Streets»: ΤΕΛΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

«Tempting Streets»: ΤΕΛΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

http://thespro.gr/images/remote/http--www.temptingstreets.eu-Interreg-theme-images-logoInterreg.png

Ο Δήμος Μετσόβου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Θεσπρωτίας διοργανώνει την τελική τεχνική συνάντηση του έργου “Tempting Streets”, η οποία θα διεξαχθεί στο Μέτσοβο, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 και στην Ηγουμενίτσα την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014.
Στις εργασίες της συνάντησης θα συμμετάσχουν όλοι οι εταίροι του Έργου ήτοι: Η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ο Δήμος Μετσόβου, το Επιμελητήριο του Λέτσε, ο οργανισμός Innova.Menti, ο οργανισμός CibuSalento, o Δήμος Gallipoli, το Πανεπιστήμιο Lum Jean Monnet και το Πανεπιστήμιο Foggia με το Εργαστήριο ERID.
Το πρόγραμμα της τεχνικής συνάντησης, κατά την πρώτη μέρα περιλαμβάνει

επίσκεψη στο Οινοποιείο «Κατώγι Αβέρωφ», ενώ στη συνέχεια, στην αίθουσα του Δημαρχείου οι Εταίροι θα παρουσιάσουν την πρόοδο υλοποίηση των δράσεων που τους αναλογούν.
Κατά τη δεύτερη ημέρα, το πρόγραμμα της Τεχνικής Συνάντησης περιλαμβάνει την υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης (Memorandum of Understanding) για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο. Την υπογραφή του Μνημονίου θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου καθώς και διμερή συνάντηση των Εταίρων του Έργου.
«Tempting Streets»: ΤΕΛΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ «Tempting Streets»: ΤΕΛΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.