4 άτομα εντόπισαν τα κλεμμένα οχήματα στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)

4 άτομα εντόπισαν τα κλεμμένα οχήματα στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)


Το κλεμμένο φορτηγάκι του μέσω του ρεπορτάζ του STAR (μετά την ανάδειξη του θέματος από το Ράδιο Ηγουμενίτσα, τα βίντεο και τις φωτογραφίες μας) εντόπισε ένας 49χρονος από την Ηλιούπολη.

Το φορτηγάκι ήταν ανάμεσα στα 14 οχήματα που εντόπισαν άνδρες του τμήματος λαθρεμπορίου της Ηγουμενίτσας, λίγο πριν οι κακοποιοί τα διοχετεύσουν στην Αφρική.

Ο 49χρονος είχε χάσει κάθε ελπίδα μέχρι που είδε στην τηλεόραση το αυτοκίνητο με το οποίο βγάζει το ψωμί του στην οικοδομή που δουλεύει. Όπως λέει ο ίδιος, με το που είδε το ρεπορτάζ του STAR έφυγε «σφαίρα» για Ηγουμενίτσα. 




«Είχα δει εκείνο το ρεπορτάζ στο STAR. Που να κάτσω εγώ να σκεφτώ ότι ήταν στην Ηγουμενίτσα. Με το που το είδα, έφυγα για Ηγουμενίτσα. Ειδοποίησα το Α.Τ Ηλιούπολης και έφυγα κατευθείαν» είπε ο Μανώλης Μελιανός.

Σύμφωνα με τους άνδρες της Δίωξης Λαθρεμπορίου Ηγουμενίτσας, το κύκλωμα έκλεβε αγροτικά αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα και τα διοχέτευε έναντι 800 ευρώ στο εξωτερικό.

 

Οι κακοποιοί είχαν παραποιήσει το φορτηγάκι του κ. Μελιανού και όταν έφθασε την Ηγουμενίτσα, δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να το αναγνωρίσει.

Συνολικά από τα 14 οχήματα που εντοπίστηκαν πριν φύγουν για Αφρική, έχουν εντοπιστεί οι κάτοχοι σε 4 εξ αυτών.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR με την ευχή να βρεθούν και οι υπόλοιποι…

4 άτομα εντόπισαν τα κλεμμένα οχήματα στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) 4 άτομα εντόπισαν τα κλεμμένα οχήματα στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.