ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ

ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ
 
 http://www.7imeres.gr/wp-content/uploads/2014/07/vouli.jpg
 
Μπάχαλο η ζωή μας. 
 
Ο μόνος λαός στον πλανήτη που είναι αυτό που λέει η παροιμία, ( και κερατάς και ζημιωμένος.), είναι τούτος ο έρμος ο λαός. 
 
Ο Έλληνας, δυστυχώς, με τις πολλές εγχειρήσεις που του έχουν κάνει, και το γύψο που συνεχώς του βάζουν, βρίσκεται σε σύγχυση, και δεν κατανοεί τι γίνεται γύρω μας. 
 
Τον πιέζουν αφόρητα , να δεχτεί όλα αυτά , που υποβαθμίζουν το επίπεδο της ζωής μας, και μας μετατρέπουν σε άβουλα όντα. 
 
Ένα από τα μεγάλα κόλπα, είναι αυτό με τους λαθρομετανάστες. 
 
Μας έπεισαν ότι το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, δεν πρέπει να το μελετάμε και να το εμβαθύνουμε, γιατί οι λαθρομετανάστες, είναι κάποιοι δυστυχισμένοι, που εισέβαλαν στην πατρίδα μας, για να γλυτώσουν από τον φασισμό στην πατρίδα τους. 
 
Αν δεν το καταλαβαίνουμε, και διαμαρτυρηθούμε αυτό μας κάνει οπαδούς του φασισμού και των διακρίσεων. 
 
Παραλείπουν όμως να μας πουν , ότι οι ίδιοι οι κάτοικοι της χώρας, είναι τα μεγαλύτερα θύματα του φασισμού, και ότι οι λαθρομετανάστες, δυστυχισμένοι άνθρωποι σε ένα μεγάλο ποσοστό, είναι η τελευταία πράξη στο θάνατο και στην γενοκτονία ενός ενοχλητικού, για την νέα τάξη λαού. 
 
Το σχέδιο αυτό, ξεκινάει με το μεγαλύτερο έγκλημα που είναι η αλλοίωση της σύνθεσης του ίδιου του Ελληνικού λαού. Αυτό γίνεται με πολλούς και ποικίλους τρόπους. 
 
Αρχίζει από τους νόμους οι οποίοι εμποδίζουν τους Έλληνες να γενούν απογόνους, γιατί αυτό είναι φορολογικό τεκμήριο διαβίωσης, (σε αντίθεση με άλλες χώρες που σέβονται την πατρίδα τους και το επιδοτούν). 
 
Κατόπιν το σχέδιο συνεχίζεται, με τον αφανισμό της νεολαίας την οποία υποχρεώνουν να «πάρουν των ομματιών τους και να πάνε ζήτουλες στον « πολιτισμένο» κόσμο της βαρβαρικής δύσης. 
 
Δεν σταματούν όμως εδώ. 
 
Εξοντώνουν τις μεγαλύτερες ηλικίες, με την αφαίρεση της υγειονομικής περίθαλψης, και την επιβολή πείνας, με την κατάργηση των μισθών και συντάξεων. Εκεί παίζεται και το μεγαλύτερο παιχνίδι. Στην αμειβόμενη εργασία. 
 
Η οικονομική μαφία της πατρίδας μας, συρρικνώνει τους μισθούς και τα μεροκάματα των εργαζομένων, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ, τους δυστυχισμένους αυτούς λαθρομετανάστες, με χαμηλές αμοιβές, και υποχρεώνει έτσι και τους Έλληνες να εργάζονται για ένα κομμάτι ψωμί. 
 
Για να είναι σίγουροι, ότι, δεν θα ενοχληθούν από αυτούς που θα γλυτώσουν την γενοκτονία, αφαιρούν από τους νέους την παιδεία και μετατρέπουν τα σχολεία, σε κέντρα αποπροσανατολισμού και διαφθοράς. 
 
Ποιος θα ξεχάσει τον μεγάλο επιστήμονα σεξολόγο, που παρότρυνε τα δωδεκάχρονα κοριτσάκια, να έχουν για καλό και για κακό στην σχολική τους τσάντα και μερικά προφυλακτικά. ( έχει ανάλογα μαθήματα, και το αναγνωστικό που διδάσκεται η τελευταία τάξη του δημοτικού,). 
 
Οι τελευταίες μάλιστα πληροφορίες, που έχω, για τον ογκόλιθο αυτόν της επιστήμης , μου λένε, ότι ο σοφός αυτός άνδρας, τις μέρες που διανύουμε, και μετά την επιτυχία που είχε με την καταστροφή του ρόλου της μάνας και γενικότερα της οικογένειας, έχει συγκεντρώσει μια αγέλη όνων, και προσπαθεί να τους βελτιώσει την τέχνη της αναπαραγωγής. 
 
Οι σκέψεις αυτές, μου ήρθαν, όταν σήμερα είδα μια παλιά δήλωση της «ηρωίδας» του πολυτεχνείου, Μαρίας Δαμανάκη, με την οποία μας ενημέρωσε ότι είναι Εβραία, και είναι αγανακτισμένη με κάποιους Έλληνες, οι οποίοι σχολιάζουν αρνητικά, τον Σιωνισμό. 
 
Ωο τι ευαισθησία που έχει η καλή πολιτικός , που εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό ψηφισμένη μάλιστα από αυτόν. 
 
Είναι τυφλή όμως και κουφή, και δεν βλέπει και δεν ακούει, τα βάσανα και την απόγνωση που φορτώνει ο Σιωνισμός στον λαό αυτόν. 
 
Έλληνες γρηγορείτε. 
 
Η μόνη απάντηση σε όλα αυτά που συμβαίνουν, είναι η πλατιά ενότητα, και δραστηριοποίηση όλων μας. Κάποτε το χαρτζιλίκι από τον παππού θα σταματήσει, γιατί, η ο παππούς θα «φύγει», η οι φονιάδες θα του κόψουν την μικρή του σύνταξη. 
 
Σηκωθείτε, ελάτε να μάθουμε όλοι μαζί, πως θα κερδίσουμε την μάχη για την ζωή. Υπάρχουν κάποιοι πρωτοπόροι που περιμένουν να βοηθήσουν , με τις γνώσεις τους. Μην τους αγνοείτε, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά.
 
Κώστας Βέρμπης
ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 13, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.