Το Ποτάμι Ηπείρου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη

Το Ποτάμι Ηπείρου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη
 

Το Ποτάμι επισκέφτηκε την Περιφέρεια Ηπείρου την Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 και είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Α. Καχριμάνη.

Ο κ. Καχριμάνης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Περιφερειακό Συντονιστή του Ποταμιού στην περιοχή της Ηπείρου, κ. Πέτρο Μπούγια και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Ποταμιού, κ. Φώτιο Ζγούρη.

Στη συνάντηση, ο κ. Καχριμάνης ενημέρωσε το Ποτάμι για τις τρέχοντες εξελίξεις στην Περιφέρεια Ηπείρου, όπως την εξέλιξη των έργων στην Ιονία Οδό, την απόλυτη διαφωνία της Περιφέρειας στη δημιουργία δύο νέων σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό στα όρια της Ηπείρου κ.α.

Ο κ. Καχριμάνης ανανέωσε το ραντεβού του με το Ποτάμι και δήλωσε ότι είναι στην διάθεση των Συντονιστών για οποιαδήποτε ενημέρωση σε τρέχοντα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Ηπείρου.

Το Ποτάμι που ακούει, είναι πάντα κοντά στην τοπική κοινωνία και θα συνεχίσει να είναι, προσπαθώντας να βρεις τις λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους Ηπειρώτες.
Το Ποτάμι Ηπείρου
Το Ποτάμι Ηπείρου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Το Ποτάμι Ηπείρου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.