Παρέδωσε το πρώτο υλικό στο κέντρο υγείας Ηγουμενίτσας, ο Γερμανός Φιλέλληνας Γιατρός κος Thomas Τillmann

Παρέδωσε το πρώτο υλικό στο κέντρο υγείας Ηγουμενίτσας, ο Γερμανός Φιλέλληνας Γιατρός κος Thomas Τillmann

Στην πρώτη παράδοση υλικού προς το κέντρο υγείας Ηγουμενίτσας προχώρησε  ο Γερμανός Φιλέλληνας Γιατρός κος Thomas Τillmann

Πρόκειται για 7 κιβώτια νοσοκομειακού υλικού το οποίο αποτελεί το πρώτο δείγμα, ενώ η μεγάλη παράδοση, σχεδόν ενός γεμάτου φορτηγού, θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο.

Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, δηλώνοντας παράλληλα πως το υλικό που παρέλαβαν ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που περίμεναν.
 
Επίσης ο Δήμαρχος της πόλης του MENDEN κος Fleige έστειλε γράμμα προς τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κο Λωλο.

Ο Ιατρός κος Thomas Τillmann κατάγεται από την περιοχή του Μenden ΒΔ Γερμανίας,, φίλος της Ελλάδας, που εδώ και πολλά χρόνια περνάει τις διακοπές του στην χώρα μας, έχοντας κτίσει φιλικούς δεσμούς με τους Έλληνες. 

Συνειδητοποιημένος πολίτης , βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, θέλησε με μεγάλη ευχαρίστηση και στα μέτρα των δυνατοτήτων του, να συνδράμει στην αντιμετώπιση κάποιων ελλείψεων και κάποιων αναγκών ιατρικού υλικού του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας.
Παρέδωσε το πρώτο υλικό στο κέντρο υγείας Ηγουμενίτσας, ο Γερμανός Φιλέλληνας Γιατρός κος Thomas Τillmann Παρέδωσε το πρώτο υλικό στο κέντρο υγείας Ηγουμενίτσας, ο Γερμανός Φιλέλληνας Γιατρός κος Thomas Τillmann Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.