Κέντρο Ξένων Γλωσσών Έλενα Ρόζου



Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Έλενα Ρόζου, 23 χρόνια στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι σε γονείς και μαθητές, παρέχει όλες τις προϋποθέσεις για την επιτυχία των μαθητών σε όλα τα επίπεδα γνώσης της Γλώσσας.

Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα διδασκαλίας (διαδραστικό πίνακα, tablets, pc, μαθήματα μέσω Skype, ειδική διδασκαλία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.), παρέχει την δυνατότητα στους μαθητές, να τελειοποιήσουν με άνετο σύγχρονο και ευχάριστο τρόπο τις γνώσεις τους στην Ξένη Γλώσσα.

Μπορούμε να υπερηφανευόμαστε πλέον για το απόλυτο ποσοστό επιτυχίας 100% των τελευταίων τεσσάρων ετών (γενικό ποσοστό επιτυχιών στην 23χρονη πείρα μας 96%.), αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας μαθητών/ καθηγήτριας/ γονιών.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, 10:30- 13:00 και 18:00- 20:30. Με κάθε νέα εγγραφή παρέχεται η τσάντα και η γραφική ύλη της χρονιάς. Για οποιαδήποτε πληροφορία και για να ενημερωθείτε για τα οικονομικά μας πακέτα ευάλωτων κοινωνικά ομάδων (ανέργων/ μακροχρόνια ανέργων, Αμέα, πολυτέκνων κ.λ.π.), μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να μας επισκεφθείτε.

Με εκτίμηση,
Έλενα Ρόζου

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Έλενα Ρόζου Κέντρο Ξένων Γλωσσών Έλενα Ρόζου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.