Ευχαριστήρια επιστολή του Δ.ΙΕΚ Φιλιατών




Το Δ.Ι.ΕΚ. Βοηθών Νοσηλευτών Ατόμων με Ειδικές Παθήσεις Γ.Ν. Φιλιατών, σε μια προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας και απόκτησης γνώσεων από εξειδικευμένους επιστήμονες, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ» την Πέμπτη 23/3/2017.

Ευχαριστούμε θερμά την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου, κα Ζιάγκου Κων/να, ψυχολόγο, η οποία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήλο ανέπτυξε «βιωματικό εργαστήρι» με τους καταρτιζόμενούς μας βοηθώντας τους να αναπτύξουν ιδιαίτερες δεξιότητες και στάσεις απέναντι σε κάθε μορφή εξάρτησης και διαφορετικότητας, στοχεύοντας πρωτίστως στην εξάλειψη του στίγματος, αλλά και σε εφαρμογή προγραμμάτων πρόληψης.

Ευελπιστούμε σε συνέχεια και ανάπτυξη της συνεργασίας μας, διότι από μέρους μας υπάρχει η διάθεση ώστε το Δ.Ι.ΕΚ. Γ.Ν. Φιλιατών λόγω και συνάφειας της ειδικότητας την οποία λειτουργεί να έχει παρουσία σε δρώμενα της περιοχής μας.


Η Δ/ντρια του Δ.Ι.ΕΚ.
Γκόγκου Χρυσούλα 


 
Ευχαριστήρια επιστολή του Δ.ΙΕΚ Φιλιατών Ευχαριστήρια επιστολή του Δ.ΙΕΚ Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.