Απόδημος ενισχύει το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου

Ο κ. Μιχάλης Χριστοδούλου με τη σύζυγό του Χριστίνα

Σημαντική και συνεχόμενη είναι η βοήθεια που προσφέρει, προς διάφορους τομείς της γενέτειράς του Θεσπρωτία, ο απόδημος συμπατριώτης μας κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, ο οποίος εδώ και χρόνια διαμένει στην Γερμανία.

Πριν λίγες ημέρες που επισκέφθηκε το αγαπημένο του χωριό για τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Ελευθέρι Θεσπρωτίας, έφερε μαζί του  τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια και 12 ζευγάρια πατερίτσες τα οποία και δώρισε στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου.





Ο κ. Χριστοδούλου είχε και πάλι δωρίσει πριν 4 χρόνια στον Δήμο Ηγουμενίτσας, ένα πυροσβεστικό όχημα, το οποίο από τότε βρίσκεται στο Μαργαρίτι και στη διάθεση της πολιτικής προστασίας.

Όπως δήλωσε στο thespro.gr ο κ. Χριστοδούλου, θα συνεχίσει να ενισχύει με κάθε τρόπο την πατρίδα του, σε ότι και εάν χρειαστεί, ευχαριστώντας παράλληλα το Pro Seniore Brühl και τον κ. Carsten Sander για την δωρεά των ιατρικών ειδών.


Απόδημος ενισχύει το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Απόδημος ενισχύει το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.