Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων, που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Θεσπρωτίας



Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τέσσερις υποθέσεις κλοπών γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων, που διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές της Θεσπρωτίας.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σε βάρος τριών ατόμων, ενός 48χρονου υπηκόου Αλβανίας και δύο ημεδαπών, ηλικίας 48 και 59 ετών.



Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι παραπάνω δράστες εμπλέκονται κατά περίπτωση, σε τέσσερις υποθέσεις κλοπών γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων που έγιναν κατά τους τελευταίους μήνες, σε αποθήκες ιδιοκτησίας ημεδαπών στον Παραπόταμο και στο Παλαιοχώρι Θεσπρωτίας, καθώς και σε χώρους δήμων πρώην Παραποτάμου και Ηγουμενίτσας.

Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια και σε κρύπτες που χρησιμοποιούσαν οι δράστες στην περιοχή του Παραποτάμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλοπιμαία, τα οποία θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το πεδίο δράσης των δραστών.


Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων, που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Θεσπρωτίας Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων, που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.