3o Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας: Arduino in School for teachers - Πρόσκληση επιμόρφωσης


Στα πλαίσια ενός σχολείου ανοιχτού όχι μόνο στην κοινωνία αλλά και σε κάθε επιτυχημένη απόπειρα ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών και τεχνικών στην διδασκαλία των Θετικών Επιστημών, το 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας και το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών Θεσπρωτίας διοργανώνουν ενδοσχολική επιμόρφωση με τίτλο “Arduino in School - for Teachers”.
Η επιμόρφωση αφορά στην γνωριμία των εκπαιδευτικών της Θεσπρωτίας, ειδικοτήτων ΠΕ86 (Πληροφορικής), ΠΕ03 (Μαθηματικών), ΠΕ04 (Όλες οι ειδικότητες), ΠΕ84 (Ηλεκτρονικών), ΠΕ83 (Ηλεκτρολόγων) και ΠΕ82 (Μηχανολόγων), πάνω στην εκπαιδευτική ηλεκτρονική πλατφόρμα Arduino. Η επιμόρφωση θα πραγματοποιείται σε μιά 3ωρη δια ζώσης συνάντηση εβδομαδιαίως (κάθε Δευτέρα) στο εργαστήριο Η/Υ του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας. Η συνολική διάρκεια της επιμόρφωσης θα είναι 7 εβδομάδες. Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την ολομέλεια του ΠΕΚΕΣ Ηπείρου με την υπ αριθμ 6/22-2-2019 πράξη του.
Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις 16 διαθέσιμες θέσεις γίνονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://goo.gl/forms/SqFui71LRhLKMNSs1 από τη Δευτέρα 4/3/2019 μέχρι και την Πέμπτη 7/3/2019.
3o Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας: Arduino in School for teachers - Πρόσκληση επιμόρφωσης 3o Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας: Arduino in School for teachers - Πρόσκληση επιμόρφωσης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 05, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.