Ενημέρωση από το 1ο δημοτικό σχολείο Φιλιατών για τα διαθέσιμα tablets

Ενημέρωση από το 1ο δημοτικό σχολείο Φιλιατών για τα διαθέσιμα tablets


Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες, Σχετικά με τις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές (tablets), που διαθέτει το σχολείο μας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι: 
1. Το σχολείο διαθέτει 4 συσκευές, δωρεά της NTERAMERICAN και της ACTIVE και 20 συσκευές δωρεά του δήμου Φιλιατών, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Συνολικά δηλαδή διαθέτουμε 24 συσκευές (με ενδεχόμενο να αυξηθούν στο άμεσο μέλλον). 
2. Προτρέπουμε τους γονείς όσων μαθητών δεν διαθέτουν φορητές ηλεκτρονικές συσκευές να επικοινωνήσουν με το σχολείο και το σύλλογο γονέων, ο οποίος θα συγκεντρώσει όλα τα αιτήματα, προκειμένου να τα μεταβιβάσει στο διευθυντή του σχολείου. 
3. Αν ο αριθμός των αιτημάτων είναι μικρότερος από το πλήθος των συσκευών, τα αιτήματα θα ικανοποιηθούν στο σύνολό τους. Αν τα αιτήματα υπερβαίνουν το πλήθος των συσκευών, τότε ο σύλλογος διδασκόντων θα επιλέξει σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (με παιδαγωγικά και κοινωνικά κριτήρια) και τέλος, μόνο αν χρειαστεί, θα γίνει κλήρωση. 

Όσοι μαθητές λάβουν συσκευή, οι γονείς – κηδεμόνες τους θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση παράδοσης – παραλαβής και θα την επιστρέψουν στο σχολείο μετά το τέλος της τηλεκπαίδευσης.
Ενημέρωση από το 1ο δημοτικό σχολείο Φιλιατών για τα διαθέσιμα tablets Ενημέρωση από το 1ο δημοτικό σχολείο Φιλιατών για τα διαθέσιμα tablets Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.