Ηγουμενίτσα: 29η Έκθεση Χειροτεχνημάτων από τη ΦΛΟΓΑ

Ηγουμενίτσα: 29η Έκθεση Χειροτεχνημάτων από τη ΦΛΟΓΑ


Το τμήμα της «Φλόγας» Θεσπρωτίας στην προσπάθειά του να στηρίξει το παιδί με καρκίνο διοργανώνει για 29η συνεχή χρόνια την Έκθεση Χειροτεχνημάτων. 
Ήδη από την Άνοιξη προετοιμάζαμε με αγάπη και ενθουσιασμό , όπως κάθε χρόνο, την Έκθεση, η οποία δυστυχώς φέτος δε θα πραγματοποιηθεί , εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε. 
Ωστόσο η «Φλόγα» συνεχίζει το έργο της και αυτές τις δύσκολες συνθήκες για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά που υποβάλλονται σε θεραπεία και παλεύουν για τη ζωή τους.
Δε θα πρέπει τόση αγάπη να πάει χαμένη και γι’ αυτό αποφασίστηκε να διαθέσουμε ηλεκτρονικά ατζέντες, γούρια, τετράδια καθώς και ,βιολογικά προϊόντα όπως μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, συκομαϊδες, σύκα Καλαματιανά, κεραλοιφές, τραχανά, βότανα, μπαχαρικά και αλλά και παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας.
Θα δεχόμαστε παραγγελίες καθημερινά στα τηλέφωνα: 6973766508-6975863070-6973315062-6947619504 και στη συνέχεια , έπειτα από συνεννόηση, θα παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τα γραφεία της Φλόγας στη διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 6, Ηγουμενίτσα.
Η «Φλόγα» των εθελοντών γονιών έχει αναδειχθεί μέσα από τις οργανωμένες δράσεις της σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. 
Με τις αγορές σας μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερη ιατρική, ψυχιατρική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο,

Για τη Φλόγα
Η εκπρόσωπος Ηπείρου
Ελευθερία Κώτσιου
Ηγουμενίτσα: 29η Έκθεση Χειροτεχνημάτων από τη ΦΛΟΓΑ Ηγουμενίτσα: 29η Έκθεση Χειροτεχνημάτων από τη ΦΛΟΓΑ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.