Δύο ακόμα κρούσματα σε τράπεζα της Ηγουμενίτσας - Στα δέκα τα θετικά δείγματα από το Μορφάτι

Δύο ακόμα κρούσματα σε τράπεζα της Ηγουμενίτσας - Στα δέκα τα θετικά δείγματα από το Μορφάτι

Ανησυχία έχει προκαλέσει στις υγειονομικές αρχές τις τελευταίες ώρες, o εντοπισμόw θετικών δειγμάτων, τόσο στο χωριό Μορφάτι, όσο και σε σούπερ μάρκετ αλλά και τραπεζικό κατάστημα στην Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, δύο ακόμα άτομα, υπάλληλοι σε κατάστημα τράπεζας, εντοπίστηκαν θετικοί, στα πλαίσια ιχνηλάτησης, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό στα 3 κρούσματα.

Την ίδια ώρα τα θετικά δείγματα από το χωριό Μορφάτι έχουν φτάσει τα δέκα, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους, οι οποίοι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, αφού κανείς δεν είναι σε θέση να υπολογίσει το μέγεθος της διασποράς, κυρίως λόγω του μικρού αριθμού δειγμάτων που λαμβάνονται καθημερινά από την περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ζητηθεί από τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, να σταλεί κλιμάκιο της υπηρεσίας, για να προχωρήσει σε εκτεταμένους ελέγχους στην περιοχή, ώστε να υπάρχει μία ασφαλέστερη εικόνα για το μέγεθος της διασποράς στο νομό Θεσπρωτίας.

Δύο ακόμα κρούσματα σε τράπεζα της Ηγουμενίτσας - Στα δέκα τα θετικά δείγματα από το Μορφάτι Δύο ακόμα κρούσματα σε τράπεζα της Ηγουμενίτσας - Στα δέκα τα θετικά δείγματα από το Μορφάτι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.