Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας σήμερα Τετάρτη

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας σήμερα Τετάρτη



Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19) στις 10 Φεβρουαρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00’ για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω ένα και μοναδικό θέμα :

ΘΕΜΑ
Ψήφιση Προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας οικονομικού έτους 2021
-Εισηγητές: α) Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.
β) Ανθίππη Λουκά - Προϊσταμένη Δ/νσης Οικονομικών.

Επίσης, καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19) στις 10 Φεβρουαρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00’ με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 86/2020 απόφασή της σχετικά με την αίτηση Πανάγιως ΤΑΤΣΑΚΗ χα. Νικολάου ΤΑΤΣΑΚΗ και λοιπών πέντε κληρονόμων Νικολάου ΤΑΤΣΑΚΗ για καθορισμό τιμής μονάδος αποζημίωσης των ιδιοκτησιών τους, με εξώδικο συμβιβασμό, στην 3η Πολεοδομική Ενότητα του Δήμου Ηγουμενίτσα
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 1/2021 απόφασή της περί καθορισμού αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3ο
Εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή Συμβολαιογραφικών Πράξεων.
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4ο
Επανεξέταση των με αριθμ. αποφάσεων 12/2021 και 14/2021 του Δημοτικού Συμβουλίου περί έκφρασης γνώμης επί των ΜΠΕ δραστηριότητας «Φ/B Πάρκα στην Τ.Κ. Σπαθαραίων Δ.Ε. Μαργαριτίου Δήμου Ηγουμενίτσας ΠΕ Θεσπρωτίας” στις θέσεις «Κοκκινόχωμα 1» και «Ξενές» με φορέα πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας την εταιρεία «ABO WIND A.G.» ύστερα από την επιστολή που υπογράφεται από τριάντα (30) κατοίκους της κοινότητας Σπαθαραίων και την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1125/1-2-2021 ανάκληση γνώμης του προέδρου της κοινότητας Σπαθαραίων.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο
Έκφραση γνώμης επί του περιεχομένου του φακέλου Μ.Π.Ε. του έργου (κατηγορία Α2, ομάδα 3η , α/α 4): «Λειτουργία του υφιστάμενου λιμένα Πλαταριάς, στη Δ.Ε. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας, Π.Ε. Θεσπρωτίας, Περιφέρειας Ηπείρου», με φορέα πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας την εταιρεία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Α.Ε.».
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 6ο
Έγκριση χωροθέτησης και κατασκευής μνημείου στην κοινότητα Συβότων, προς τιμήν των Υδραίων Ναυτών.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7ο
Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από εκδήλωση σεισμών στο Δήμο Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 8ο
Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων στο Δήμο Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 9ο
Συγκρότηση Επιτροπής Αδελφοποιήσεων.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 10ο
Αποδοχή παραίτησης μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας” και αντικατάστασή του.
-Εισηγήτρια: Τσώτου Βασιλική - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 11ο
Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 50/2020 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου και αντιπροσωπίας της Harley-Davidson Club Hellaς για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην παραλία Δρεπάνου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Μαρτίνης Δονάτος – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας σήμερα Τετάρτη Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας σήμερα Τετάρτη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.