180 εκ. σε δήμους για έργα ύδρευσης

180 εκ. σε δήμους για έργα ύδρευσης


Δυνατότητα για έργα ύδρευσης σε Δήμους και Δημοτικές επιχειρήσεις δίνει η πρόσκληση που δημοσίευσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ύψους 180 εκατ. Ευρώ.

Συγκεκριμένα η πρόσκληση είναι για την υποβολή προτάσεων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» στον άξονα προτεραιότητας 14 «Διατήρηση και προστασία του Περιβάλλοντος – Προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων (ΤΣ) που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής με τίτλο «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Δικτύων Ύδρευσης»

Κάθε δικαιούχος μπορεί να υποβάλλει μόνο μία πρόταση με συνολικό προϋπολογισμό που δεν θα υπερβαίνει τα 9.000.000, πλήρως αιτιολογημένη και τεκμηριωμένη στη βάση πραγματικών αναγκών που θα αποδεικνύονται με ρεαλιστικά αναλογική αντιστοίχιση βάσει εξυπηρετούμενων χρηστών.

Δεν θα γίνει δε αποδεκτή πρόταση η οποία ήδη χρηματοδοτείται ή έχει υποβληθεί για χρηματοδότηση εν συνόλω, είτε εν μέρει, σε άλλο χρηματοδοτικό μέσο (π.χ. Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, Ταμείο Ανάκαμψης, κ.λ.π.).
180 εκ. σε δήμους για έργα ύδρευσης 180 εκ. σε δήμους για έργα ύδρευσης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες