Στο Νοσοκομείο Φιλιατών και χωριά της περιοχής ο Γιάννης Στέφος

Στο Νοσοκομείο Φιλιατών και χωριά της περιοχής ο Γιάννης Στέφος



Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης « ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» , Γιάννης Στέφος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλου ΠΕ Θεσπρωτίας Γιώτα Αγγέλη, , Βαλάντης Κολιομίχος, Βάγια Δήμα, Λαγός Παναγιώτης, Ανδρέας Μπάμπας, Ελένη Παπαθανασίου, Γρηγόρης Σταυράτης, Λίνα Πανταζή, Αντώνης Ντόκος και Αλέξανδρος Χρήστου καθώς και ο πρώην βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Φιλιατών.

Συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος ανέδειξε την ανάγκη ενεργειακής αναβάθμισης της δομής , καθώς η μείωση των δαπανών ενέργειας θα εξασφαλίσει πόρους για τεχνολογικό εξοπλισμό, υπαλληλικό προσωπικό κλπ. Στη συνέχεια συνομίλησαν με εκπροσώπους των εργαζομένων της δομής που μίλησαν για τα προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου λόγω της έλλειψης μόνιμου προσωπικού.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και συναντήθηκαν με τον διευθυντή. Στη συζήτηση αναδείχθηκαν τα προβλήματα στη λειτουργία του ΤΕΠ, κυρίως όσα σχετίζονται με την κτιριακή υποδομή και την ενεργειακή της αναβάθμιση.

Ο επικεφαλής της παράταξης τόνισε, από την πλευρά του την άνιση κατανομή των κονδυλίων της περιφέρειας, την απουσία μελετών ενεργειακής αναβάθμισης και την καθυστέρηση στην απορρόφηση ΕΣΠΑ που θα έδιναν λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που αναδείχτηκαν.

Τέλος έγινε περιοδεία στα χωριά Ασπροκκλήσι, Σαγιάδα, Πλαταριά, Φασκομηλιά Σκορπιώνα ,όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τους κατοίκους. Οι επαγγελματίες της περιοχής επιτακτικά έθεσαν το ζήτημα της έλλειψης των υποδομών που επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητα των πολιτών και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
Στο Νοσοκομείο Φιλιατών και χωριά της περιοχής ο Γιάννης Στέφος Στο Νοσοκομείο Φιλιατών και χωριά της περιοχής ο Γιάννης Στέφος Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.