ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Όπως είχαμε ανακοινώσει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης του προγράμματος και των υποψηφίων του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» πραγματοποιήθηκε έρανος για τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Με το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους εκατοντάδες φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, αγοράστηκε εμφιαλωμένο νερό, αφού – σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες των ειδικών επιστημόνων – είναι το είδος που κατά προτεραιότητα πρέπει να διοχετευθεί προς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται, λόγω της ακαταλληλότητας του νερού του δικτύου για κάθε χρήση.
Οι φιάλες που αγοράστηκαν παραδόθηκαν από αντιπροσωπεία του Συνδυασμού στην εταιρεία Natalie Transport στη Νέα Σελεύκεια, η οποία εδώ και πολλές ημέρες ανέλαβε πρωτοβουλία για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης προς την Θεσσαλία, κάτι για το οποίο τη συγχαίρουμε θερμά.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.