Η 5μελής επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηγουμενίτσας

Η 5μελής επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηγουμενίτσας


Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας αποφάσισε τη συγκρότηση Πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης και Διαχείρισης του προγράμματος για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου Ηγουμενίτσας ορίζοντας τα παρακάτω μέλη: 
1. Ως πρόεδρο της Επιτροπής τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Ζαφείρη Αναστάσιο με αναπληρωτή τον κ. Βασίλειο Βασιλείου, υπάλληλο του Δήμου Ηγουμενίτσας. 
2. Ως μέλος της Επιτροπής τον κ. Λώλο Δημήτριο, Αν. Προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πρασίνου , της Δ/νσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας, υπεύθυνου του καταφυγίου, με αναπληρώτρια την κα Καννά Παναγιώτα, υπαλλήλου του Τμήματος Πρασίνου της Δ/νσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας. 
3. Ως μέλος της Επιτροπής τον κ. Αλέξανδρο Πολύζο, υπεύθυνο κτηνίατρο για το πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων στο Δήμο Ηγουμενίτσας, με αναπληρωτή του τον κ. Χρήστο Μαντζούκη, ιδιώτη κτηνίατρο που δραστηριοποιείται στο Δήμο Ηγουμενίτσας. 
4. Ως μέλος της Επιτροπής την κα Σπυριδούλα Μπρέστα, εκπρόσωπο του Φιλοζωϊκού Σωματείου «Φιλοζωϊκή Δράση Εθελοντών Ν. Θεσπρωτίας», με αναπληρώτρια την κα Πηγή Ανδρογιώργη, μέλος του προαναφερόμενου Σωματείου. 
5. Ως μέλος της Επιτροπής την κα. Γκόγκου Ελένη, μέλος του Πανελλήνιου Ομίλου Σκύλων Ράτσας. 

Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Βαζούκη Βαρβάρα, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, της Δ/νσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Ηγουμενίτσας. 
Η ανωτέρω Επιτροπή αποφασίζει για θέματα που άπτονται της διαχείρισης, κατά τους ισχύοντες νόμους, των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Η 5μελής επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηγουμενίτσας Η 5μελής επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 08, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.