Συνεχίζεται η έρευνα.. Πιθανόν παρασύρθηκε από μεγάλο ψάρι ο αγνοούμενος

Συνεχίζεται η έρευνα.. Πιθανόν παρασύρθηκε από μεγάλο ψάρι ο αγνοούμενος


Συνεχίζονται για δεύτερο 24ωρο οι έρευνες για τον αγνοούμενο από τη Γλυκή Θεσπρωτίας τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή της Πάργας, κατά τη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του φίλου του ο οποίος παρέμεινε στη βάρκα ο ψαροντουφεκάς παρασύρθηκε πιθανότατα από ένα μεγάλο ψάρι το οποίο είχε πιάσει λίγο νωρίτερα και προσπαθούσε να μεταφέρει στο σκάφος.

Οι έρευνες συνεχίζονται από θαλάσσης και αέρος με το συντονισμό του λιμενικού Πάργας, ενώ μετέχουν και αρκετοί εθελοντές.

Το υποβρύχιο ψάρεμα ήταν το μεγάλο πάθος του αγνοούμενου άνδρα ο οποίος γνώριζε πολύ καλά τη θάλασσα και τα “μυστικά” του ψαροντούφεκου.

H ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Πάργας, Ηγουμενίτσας και Συβότων, για περιστατικό αγνοούμενου 50χρονου ημεδαπού υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή “ΛΥΧΝΟΥ” και “ΑΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ” Πάργας. Ο 50χρονος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες χθες, με ένα (01) ακόμη άτομο για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας με ερασιτεχνικό σκάφος και έκτοτε αγνοείται.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) Ε/Π της Π.Α., καθώς και ερασιτεχνικά και επαγγελματικά σκάφη. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Πάργας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Πηγή epiruspost.gr 
Συνεχίζεται η έρευνα.. Πιθανόν παρασύρθηκε από μεγάλο ψάρι ο αγνοούμενος Συνεχίζεται η έρευνα.. Πιθανόν παρασύρθηκε από μεγάλο ψάρι ο αγνοούμενος Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 08, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.