Αύριο ο καθαρισμός του Σχολείου της Λαμπανίτσας

Αύριο ο καθαρισμός του Σχολείου της Λαμπανίτσας


Από τα λόγια στις πράξεις, ένα διήμερο αφιερωμένο στην Λαμπανίτσα. Τη Κυριακή 2/11, το πρωί ανεβαίνουμε στο Χωριό για να αρχίσουμε τον καθαρισμό του Σχολείου.  
Ξέρουμε όλοι πως χρειάζονται πολλά για να έρθει σε μια ανεκτή κατάσταση ο χώρος αλλά αυτό το πρώτο βήμα θα είναι η απαρχή όλων των προσπαθειών που θα ακολουθήσουν.
 
Η συνάντηση αυτή, αν μη τι άλλο θα είναι και ένας τρόπος να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. 
Εκεί έξω στη αυλή του σχολείου, στη Λωρίδα ελπίζω να μαζευτούμε όσο γίνεται περισσότεροι Μεγάλοι, Νέοι, Παιδιά και τι καλύτερο …και ορισμένοι που πέρασαν τα πρώτα μαθητικά τους χρόνια σε αυτό το Σχολείο. 

Θα βρεθούμε εκεί πάνω για να έχουμε το δικαίωμα να λεγόμαστε Λαμπανιτσιώτες όχι με τα λόγια αλλά σηκώνοντας τα μανίκια, δουλεύοντας για το Χωριό. 

Ανέφερα διήμερο… λοιπόν λίγες ώρες πριν, Σαββάτο (1/11) το απόγευμα ελάτε συναντηθούμε ξανά στον Παραπόταμο φέρτε μαζί σας φωτογραφίες παλιά κείμενα αλλά κυρίως αναμνήσεις και την λαχτάρα μέσα από εικόνες διηγήσεις να ζωντανέψουμε το Xωριό, την Λαμπανίτσα. 


Συντονιστείτε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα του Σαββάτου 1/11 και την μετάβαση στο Χωριό, την Κυριακή 2/11.
Αύριο ο καθαρισμός του Σχολείου της Λαμπανίτσας Αύριο ο καθαρισμός του Σχολείου της Λαμπανίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.