Ηγουμενίτσα: Φωτογράφηση μόδας με παιδιά με αναπηρία

Ηγουμενίτσα: Φωτογράφηση μόδας με παιδιά με αναπηρία
 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αναπηρία Ν. Θεσπρωτίας "ΣΤΟΡΓΗ",καλεί τα μέλη του τα οποία έχουν καταστήματα ανδρικής - γυναικείας ένδυσης καθώς και τα καταστήματα με παπούτσια και αξεσουάρ να συμμετέχουν δανείζοντας προϊόντα τους για μια φωτογράφηση μόδας που θα πραγματοποιηθεί με παιδιά με αναπηρία.

Το τελικό αποτέλεσμα της φωτογράφησης θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί της 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία. Σκοπός αυτής της φωτογράφησης είναι πρώτα απ' όλα η χαρά των παιδιών που θα συμμετάσχουν.
 
Ο Σύλλογος "Στοργή" από το 1993 που συστάθηκε έως και σήμερα παλεύει για την κοινωνικοποίηση και ομαλή ένταξη των παιδιών μας στην κοινωνία. Και ευτυχώς με όλους εσάς δίπλα μας, αρωγούς τόσα χρόνια έχουμε καταφέρει πολλά.

Επίσης καλείστε να παραχωρήσετε για μια ημέρα τις βιτρίνες των καταστημάτων σας (ανεξαρτήτου εμπορεύματος) προκείμενου να στολιστούν με βασικό θέμα την αναπηρία για τον εορτασμό της 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία.

Ελπίζουμε και αυτήν τη φορά να σταθείτε δίπλα μας, ενισχύοντας το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει.

Για περισσότερες πληροφορίες :
Νίκου Σοφία (Γραμματέας Συλλόγου Στοργής) : 6972 956902
Σκεύης Κωνσταντίνος (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου) : 6974 122306
Ηγουμενίτσα: Φωτογράφηση μόδας με παιδιά με αναπηρία Ηγουμενίτσα: Φωτογράφηση μόδας με παιδιά με αναπηρία Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.