Συνελήφθη 31χρονος με μισό κιλό κάνναβης και ένα όπλο (+ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη 31χρονος με μισό κιλό κάνναβης και ένα όπλο (+ΦΩΤΟ)


Συνελήφθη, προχθές (14-11-2014) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 31χρονος ημεδαπός, στο σπίτι του οποίου οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κάνναβης και παράνομο οπλισμό.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ενδελεχούς αστυνομικής διερεύνησης υπόθεσης που αφορούσε σε κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν προχθές το απόγευμα τον 31χρονο και ύστερα από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (443,4) γραμμάρια κάνναβης, σε διάφορες συσκευασίες.
  • ένα πιστόλι, μάρκας blow mini, διαμετρήματος 8 mm, με γεμιστήρα και ένα φυσίγγιο.
  • ένα γυάλινο βάζο με σπόρους κάνναβης.
  • μία ηλεκτρονική ψηφιακή ζυγαριά τσέπης.
  • ένας μηχανισμός ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer).
  • διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την συσκευασία των ναρκωτικών ουσιών (νάιλον σακουλάκια κ.λ.π.).

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν επίσης δύο (2) συσκευές κινητών τηλεφώνων, με ενσωματωμένες κάρτες SIM , οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του 32χρονου, ως μέσα διευκόλυνσης διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Ο 32χρονος συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 31χρονος με μισό κιλό κάνναβης και ένα όπλο (+ΦΩΤΟ) Συνελήφθη 31χρονος με μισό κιλό κάνναβης και ένα όπλο (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.