Κάλεσμα από τους μαθητές για συμμετοχή σε Πανθεσπρωτική πορεία την Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα

Κάλεσμα από τους μαθητές για συμμετοχή σε Πανθεσπρωτική πορεία την Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα


Η παιδεία στην χώρα μας βρίσκεται σε αναβρασμό. 
Στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ο θεσμός του "Νέου Λυκείου" σκοπεύει να κάνει την παιδεία προνόμιο για λίγους και όχι δικαίωμα για όλους. 
Προνόμιο το οποίο θα μπορεί να παρέχεται μόνο σε μαθητές των οποίων οι οικογένειες θα αντέχουν οικονομικά τα παραπαιδεία . 
Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση βλέπουμε τον ίδιο αναβρασμό. 
Μαθητές και φοιτητές προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που γίνεται από υπουργούς και δυνάμεις καταστολής και να διεκδικήσουν το δικαιώματά τους για ελεύθερη γνώση.

Εμείς, σαν μαθητές της Θεσπρωτίας που συμμετέχουμε ενεργά σε αυτόν τον αγώνα καλούμε γονείς-εκπαιδευτικούς-πολίτες να αγωνιστούν μαζί μας την Δευτέρα (17/11) σε μία Πανθεσπρωτική πορεία που θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα και ώρα 11.30π.μ με αφετηρία την "Πλατεία Δημαρχείου". 
Όλο αυτό κάτω από την σκιά του πολυτεχνείου. 
Πρέπει λοιπόν να κάνουμε το δικό μας Πολυτεχνείο, να προβάλουμε την δική μας αντίσταση απέναντι σε αυτό το αυταρχικό καθεστώς.
Οι μαθητές της Θεσπρωτιας
Κάλεσμα από τους μαθητές για συμμετοχή σε Πανθεσπρωτική πορεία την Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα Κάλεσμα από τους μαθητές για συμμετοχή σε Πανθεσπρωτική πορεία την Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.