Ηγουμενίτσα: Ολοκληρώθηκε η τελική τεχνική συνάντηση του έργου “Tempting Streets”

Ηγουμενίτσα: Ολοκληρώθηκε η τελική τεχνική συνάντηση του έργου “Tempting Streets”
 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική τεχνική συνάντηση του έργου “Tempting Streets”, η οποία διεξήχθη στο Μέτσοβο, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 και στην Ηγουμενίτσα την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014. 


 
 
Στις εργασίες της συνάντησης συμμετείχαν όλοι οι εταίροι του Έργου ήτοι: Η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ο Δήμος Μετσόβου, το Επιμελητήριο του Λέτσε, ο οργανισμός Innova.Menti, ο οργανισμός CibuSalento, o Δήμος Gallipoli, το Πανεπιστήμιο Lum Jean Monnet και το Πανεπιστήμιο Foggia με το Εργαστήριο ERID. 


 
Ύστερα από δυο ημέρες, στις οποίες έλαβαν χώρα ισάριθμες διμερής συναντήσεις, οι εταίροι του Έργου παρουσίασαν τις Δράσεις που υλοποιήθηκαν, ενώ ως επιστέγασμα της καλής συνεργασίας υπεγράφη Μνημόνιο Κατανόησης (Memorandum of Understanding) για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο. 


Ηγουμενίτσα: Ολοκληρώθηκε η τελική τεχνική συνάντηση του έργου “Tempting Streets” Ηγουμενίτσα: Ολοκληρώθηκε η τελική τεχνική συνάντηση του έργου “Tempting Streets” Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.