Αναβαθμίζεται στο τομέα της πληροφορικής ο Δήμος Ηγουμενίτσας

Αναβαθμίζεται στο τομέα της πληροφορικής ο Δήμος Ηγουμενίτσας


Επιτέλους αναβαθμίζεται στο τομέα της πληροφορικής ο Δήμος Ηγουμενίτσας, σε ένα τομέα που βρίσκεται … χρόνια πίσω.

Χαρακτηριστικό είναι το δεδομένο πως το τελευταίο δελτίο τύπου που έχει αναρτηθεί στο site του Δήμου, έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 2012

Μέχρι σήμερα, για να βρει ένας πολίτης μια απλή πληροφορία, πχ τα έγγραφα που χρειάζονται για την τέλεση ενός γάμου, έπρεπε να μεταβεί αυτοπροσώπως στο δημαρχείο, απασχολώντας τους υπαλλήλους και ταλαιπωρώντας τον εαυτό του, εάν έβρισκε πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης.

Πιστεύουμε πως για να πετύχει αυτή την αναβάθμιση, ο νέος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, έκανε την καλύτερη επιλογή επιστημονικού συνεργάτη. 
 
Πρόκειται για τον συμπολίτη μας κ. Γιώργο Ντάνη, με σπουδές και μεταπτυχιακά, με ειδίκευση στην πληροφορική.

Ο Γεώργιος Ντάνης του Βασιλείου, γεννήθηκε το Μάιο του 1987 στα Γιάννενα και μεγάλωσε στην Ηγουμενίτσα. Το 2005 τελείωσε το Τεχνικό Λύκειο Ηγουμενίτσας με ειδικότητα στην Πληροφορική και έπειτα εισήχθη με πανελλαδικές εξετάσεις στο Τμήμα Πληροφορικής του ΑΤΕΙ – Θεσσαλονίκης το οποίο και ολοκλήρωσε με επιτυχία. 
 
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στα κοινά του τμήματος του και εκλέχθηκε τρείς φόρες συνεχόμενα, Εκπρόσωπος των Φοιτητών του τμήματος. Ακόμη συμμετείχε και στο πρόγραμμα Erasmus IP με τίτλο Digital Marketing το οποίο διεξήχθη, με τη συμμετοχή πέντε ευρωπαϊκών χωρών, στην Φινλανδία. 
 
Επίσης κατά τα φοιτητικά του χρόνια εργάστηκε στο Τμήμα Εκδόσεων αλλά και στο Γραφείο Erasmus του ΑΤΕΙ - Θεσσαλονίκης. Μετά το πέρας των σπουδών του ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και μπήκε στο μεταπτυχιακό Τμήμα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου «Γραφικές Τέχνες - Πολυμέσα» στο οποίο ολοκλήρωσε με επιτυχία μία Θεματική Ενότητα. Έπειτα εισήχθη στο μεταπτυχιακό Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου με τίτλο «Ειδίκευση στην Πληροφορική» το οποίο και ολοκλήρωσε με επιτυχία. 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRT9ZSjGycRGQLSn0Z3bukze53vRhK8QC6JVpxeCfX4n3qL8XPGLoqR-h2hEyimBAQ87zNZ_NZOPeuUDVjHZsBRcbSrI1TPOPsvQeYmVbDuA9fNs29AlWO5WlM2HSa8AwfqZaI7YNfhqg/s640/IMG_2358.jpg
 
Η αγάπη του για την Επιστήμη της Πληροφορικής την οποία και υπηρετεί από τα μαθητικά του χρόνια, φαίνεται και από τη συνεχή ερευνητική του δραστηριότητα τόσο μέσα από τα Ερευνητικά Εργαστήρια που συμμετέχει, όσο και από τις επιστημονικές εργασίες που έχει δημοσιεύσει σε έγκριτα και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Ακόμη παρακολούθησε και συνεχίζει να παρακολουθεί ημερίδες, διαλέξεις και συνέδρια ώστε να ενημερώνεται για τα τρέχοντα ζητήματα της Επιστήμης της Πληροφορικής.

Έχει εργαστεί τέλος, στο Δήμο Φιλιατών, σε διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα, και στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος και έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε αρκετές δράσεις Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Βέβαια στους περισσότερους μπορεί να είναι γνωστός και μέσω των άρθρων του και των παρεμβάσεων του, τα οποία έχουμε φιλοξενήσει αρκετές φορές και στο blog μας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του πόστο, και είμαστε σίγουροι πως έχει πολλά να προσφέρει στον Δήμο Ηγουμενίτσας, ο οποίος υστερεί στον τομέα της πληροφορικής και της ενημέρωσης των πολιτών.

Ένας από τους πρώτους του στόχους είναι η αναβάθμιση του site του Δήμου Ηγουμενίτσας, προσφέροντας στους δημότες όλες αυτές τις πληροφορίες που χρειάζονται, και για τις οποίες έως τώρα, έπρεπε να επισκεφτούν τις υπηρεσίες του Δήμου, γλιτώνοντας χρόνο και κόπο.
Αναβαθμίζεται στο τομέα της πληροφορικής ο Δήμος Ηγουμενίτσας Αναβαθμίζεται στο τομέα της πληροφορικής ο Δήμος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες