Ευχάριστη έκπληξη από τον Δήμο Ηγουμενίτσα

Ευχάριστη έκπληξη από τον Δήμο Ηγουμενίτσα


Ευχάριστα μας εξέπληξε η νέα Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας.

Αναφερόμαστε στο έντονο και άμεσο ενδιαφέρον που έδειξαν, σε πρόταση νέων παιδιών της πόλης μας, για παραχώρηση έκτασης του Δήμου Ηγουμενίτσας, για την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων skateboarding BMX και rollerblading

Από τη πρώτη στιγμή που δημοσιεύσαμε το θέμα, έντονο ενδιαφέρον έδειξαν τόσο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δονάτος Μαρτίνης, όσο και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Σταύρος Κατσίλης αλλά και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Λώλος.

Το θέμα έχει επωμιστεί ο Γενικός Γραμματέας, ο οποίος μας δήλωσε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δοθεί λύση στο δίκαιο αίτημα των νέων πολιτών.

Στην Ηγουμενίτσα και τις γύρω περιοχές παρόλο που υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ενασχόληση με τα extreme sports δεν υπάρχει κατάλληλος χώρος για την υγιή ανάπτυξη αυτών των δραστηριοτήτων και το γεγονός αυτό εμποδίζει πολλούς νέους, δραστήριους ανθρώπους να εξασκήσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Η δημιουργία skatepark στην περιοχή μας, θα συνέβαλλε σημαντικά στην υγιή κοινωνικοποίηση των νέων.

Οι νέοι θα έβρισκαν νέες ευκαιρίες να περάσουν το χρόνο τους ενεργά αντί να τον ξοδεύουν στα μπαρ, τις καφετέριες ή πίσω από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Επιπρόσθετα έχοντας μια θέση στον αθλητισμό, ως γνωστόν, οι νέοι αποτρέπονται από την κατανάλωση στο αλκοόλ, καπνού και ναρκωτικών.

Μια τέτοια πρωτοβουλία ταυτόχρονα θα αποτελούσε βιτρίνα της πόλης μας.

Ελπίζουμε μέσα στη χρονιά θα βρεθεί
και να δημιουργηθεί επιτέλους ο κατάλληλος χώρος για την άθληση των skateboarding, BMX και rollerblading, και να μην μπλέξει στις καλένδες της γραφειοκρατίας.

Να συγχαρούμε τον Δήμο Ηγουμενίτσας , ελπίζοντας να μην διαψεύσουν τις προσδοκίες μας, όπως οι προκάτοχοί τους, που κράτησαν την συγκεκριμένη πρόταση, για 3 χρόνια στα συρτάρια.
Ευχάριστη έκπληξη από τον Δήμο Ηγουμενίτσα Ευχάριστη έκπληξη από τον Δήμο Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.