Κάτσης – Βαρουφάκης - Βιομήχανοι «Ουάουουου…»!

Κάτσης – Βαρουφάκης - Βιομήχανοι
«Ουάουουου…»!


Την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον σούπερ σταρ Υπουργό Οικονομικών είχε ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ) όπου δώσανε και οι δυο το παρών. 
 
Με το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι ο Υπουργός, μιας και οι βιομήχανοι δεν είναι τίποτε τυχαίοι σαν το Σόιμπλε για να κυκλοφορεί ατημέλητος, φωτογραφήθηκε με όσους συνάντησε μιας και είναι της μόδας οι selfies στο ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και με το βουλευτή Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ που ομολογουμένως είναι και αυτός ανανεωμένος στυλιστικά το τελευταίο διάστημα. 
 
Τη φωτογραφία αλιεύσαμε από το προσωπικό προφίλ του Μάριου Κάτση στο facebook, χωρίς δυστυχώς να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο “συντρόφων” και αν στο φιλικό κλίμα που μιλήσανε είχαμε και κάποιο νέο και για τη Θεσπρωτία. 
 
Άλλωστε δυο αριστεροί σε συνέδριο βιομηχάνων σιγά μην συζητούσανε για τη Θεσπρωτία που δεν έχει ούτε μια βιομηχανία.

Και καλά, ο Βαρουφάκης, εκτός από τη θεσμική ιδιότητα του υπουργού Οικονομικών, είναι γνωστό πως είναι γιος και γαμπρός βιομηχάνων. 
 
Ο δικός μας βουλευτής τι χάλευε αυτού;

Τα προβλήματα των βιομηχάνων έχουν προτεραιότητα μάλλον. 
 
Το γεγονός ότι οι “αριστεροί” βγάζουνε selfies στο συνέδριο των βιομηχάνων, μόνο με ένα επιφώνημα μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε: «Ουαααάουουου»! 
 
Τα υπόλοιπα δικά σας!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ"
Κάτσης – Βαρουφάκης - Βιομήχανοι «Ουάουουου…»! Κάτσης – Βαρουφάκης - Βιομήχανοι «Ουάουουου…»! Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.