Χρυσό μετάλλιο η Εύη Τζοβάρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων

Χρυσό μετάλλιο η Εύη Τζοβάρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων


Με πολλές επιτυχίες επέστρεψε η αποστολή του Πρωτέα Ηγουμενίτσας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων που διεξήχθηκε στα Τρίκαλα στις 20 και 21 Ιουνίου 2015 με την συμμετοχή χιλίων και πλέον αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Η Εύη Τζοβάρα κατέκτησε την Κυριακή την 1 θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 3000 μέτρα με χρόνο 10.42.81 καθώς επίσης το Σάββατο την 4 θέση στα 1500 μέτρα .

Η Φαίη Σωτηρίου συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και κατέκτησε την 4 θέση στα 400 μέτρα με χρόνο 58.81 και την 11 θέση στα 200 μέτρα .
 
Ο Φίλιππος Τζάνης κατέκτησε την ένατη θέση στα 400 μέτρα με 51.72 βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ 

Αξιόλογες συμμετοχές και από τους άλλους αθλητές που συμμετείχαν στην αποστολή του Πρωτέα ( Κατσέλης , Αλεξίου ,Λιόντος , Ζάκκας Α, Σοφίας, Χήτος , Ζάκκας Στ,  Βιρβίλης )
 
Επόμενη διοργάνωση που θα συμμετέχουν οι αθλητές του Πρωτέα είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων που θα διεξαχθεί στις Σέρρες το Σάββατο και Κυριακή 27 και 28 Ιουνίου .
Χρυσό μετάλλιο η Εύη Τζοβάρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Χρυσό μετάλλιο η Εύη Τζοβάρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.