Μαζικά καταφθάνουν Βορειοηπειρώτες για τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής Πανστρατιά νίκης για τους υποψηφίους δημάρχους της Ελληνικής μειονότητας

Μαζικά καταφθάνουν Βορειοηπειρώτες για τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής
Πανστρατιά νίκης για τους υποψηφίους δημάρχους της Ελληνικής μειονότητας

 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κινητοποίηση χιλιάδων Βορειοηπειρωτών που μαζικά επιστρέφουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να στηρίξουν την Κυριακή με την ψήφο τους, τα ψηφοδέλτια νίκης της ελληνικής εθνικής μειονότητας στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής, στη Βόρειο Ήπειρο. 
 
Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε είναι σημερινές από τα ελληνο-αλβανικά σύνορα στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας, όπου κυριολεκτικά επικρατούσε ενθουσιασμός από το ατέλειωτο βορειοηπειρωτικό κομβόι των αυτοκινήτων και των λεωφορείων. 
 
Η απάντηση των Βορειοηπειρωτών στις αλβανικές μεθοδεύσεις και τις κατατμήσεις διαμέσου του αλβανικού "Καλλικράτη", αμιγώς ελληνικών περιοχών θα δοθεί στις κάλπες την προσεχή Κυριακή και θα είναι ηχηρή!
Μαζικά καταφθάνουν Βορειοηπειρώτες για τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής Πανστρατιά νίκης για τους υποψηφίους δημάρχους της Ελληνικής μειονότητας Μαζικά καταφθάνουν Βορειοηπειρώτες για τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής Πανστρατιά νίκης για τους υποψηφίους δημάρχους της Ελληνικής μειονότητας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.