Ο Φορέας Διαχείρισης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο Φορέας Διαχείρισης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος



Ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά σε συνεργασία με την τοπική ομάδα της εναλλακτικής κοινότητας «Πελίτι» διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με θέμα «Γιορτή περιβάλλοντος και παραδοσιακών ποικιλιών σπόρων».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015. Περιελάμβανε εργαστήριο κηπουρικής, περιβαλλοντικό επιδαπέδιο παιχνίδι και face painting.
Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν από τον συντονιστή κύριο Παπιγκιώτη Βαγγέλη και την τοπική ομάδα Ιωαννίνων του Πελίτι σχετικά με τις ντόπιες ποικιλίες σπόρων (σπορά, φύτευση και διάδοσή τους).
Στο τέλος της γιορτής δόθηκαν στα παιδιά αναμνηστικά μπλουζάκια και γλαστράκια με φυτά ή σπόρους που τα ίδια είχαν φυτέψει.
Ευχαριστούμε την ομάδα του Πελίτι για την βοήθεια και τις γνώσεις που μας πρόσφερε για τους παραδοσιακούς σπόρους και φυτά, τον Δήμο Ηγουμενίτσας για την παραχώρηση της πλατείας Δημαρχείου, όσους συνέλαβαν με την παρουσία τους στην επιτυχία της και ιδιαίτερα τα παιδιά για το ενδιαφέρον και τη ζωντάνια τους.

















Ο Φορέας Διαχείρισης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Ο Φορέας Διαχείρισης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 16, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.