Τριήμερο σεμινάριο του ΚΠΕ Φιλιατών με τίτλο «Φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον στη Θεσπρωτία, αρνητικές παρεμβάσεις και αντιμετώπιση τους»

Τριήμερο σεμινάριο του ΚΠΕ Φιλιατών με τίτλο «Φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον στη Θεσπρωτία, αρνητικές παρεμβάσεις και αντιμετώπιση τους»
Το ΚΠΕ Φιλιατών-Θεσπρωτίας προγραμματίζει 3ήμερο σεμινάριο με τίτλο «Φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον στη Θεσπρωτία, αρνητικές παρεμβάσεις και αντιμετώπιση τους»,
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί κατά τις ημερομηνίες 26, 27 & 28 Ιουνίου 2015 και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπ/σης, που υπηρετούν στους νομούς εμβέλειας του ΚΠΕ Φιλιατών.

Οι θεωρητικές εισηγήσεις του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν στο ΚΠΕ Φιλιατών στην Βρυσέλλα, ενώ τα βιωματικά μέρη στο πεδίο θα διεξαχθούν στην ευρύτερη περιοχή.

Επισημαίνουμε ότι:
Οι δαπάνες μετακίνησης προς το ΚΠΕ των συμμετεχόντων θα καλυφθούν από τους ίδιους.
Η διαμονή αφορά μόνο τους εκπ/κούς νομών εκτός Θεσπρωτίας και θα είναι στην Ηγουμενίτσα.

Όσοι δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν ,παρακαλούνται να ενημερώσουν το ΚΠΕ Φιλιατών τουλάχιστον μία (1) εβδομάδα νωρίτερα στο τηλ. 2664022000.



Το πρόγραμμα είναι εδώ (.doc)

Ο Πίνακας συμμετεχόντων είναι εδώ (.xls)
Τριήμερο σεμινάριο του ΚΠΕ Φιλιατών με τίτλο «Φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον στη Θεσπρωτία, αρνητικές παρεμβάσεις και αντιμετώπιση τους»  Τριήμερο σεμινάριο του ΚΠΕ Φιλιατών με τίτλο «Φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον στη Θεσπρωτία, αρνητικές παρεμβάσεις και αντιμετώπιση τους» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.