Από σήμερα η ετήσια έκθεση της ΦΛΟΓΑΣ στην Ηγουμενίτσα

Από σήμερα η ετήσια έκθεση της ΦΛΟΓΑΣ στην Ηγουμενίτσα


Η “Φλόγα” ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα των εθελοντών έχει επιδείξει ένα τεράστιο έργο αγάπης και φροντίδας για τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας που βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με τη λαίλαπα του καρκίνου.

Το τμήμα της Ηπείρου, ξεκινώντας από την Ηγουμενίτσα το 1991 δημιούργησε ένα ανθρώπινο δίκτυο με πυρήνες Αγάπης και εθελοντισμού και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου και έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα σημαντική δράση με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα βασικό πυλώνα στο συνολικό έργο της Φλόγας. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του διοργανώνει και φέτος στην Ηγουμενίτσα την 24η Έκθεση χειροτεχνημάτων, κατασκευών και παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας , η οποία έχει γίνει θεσμός στον νομό μας και είναι αποτέλεσμα εθελοντικής εργασίας των φίλων μας. Τόσες ώρες δουλειάς, τόσος κόπος, μια δωρεά ψυχής από τις γυναίκες της Ηπείρου για τα «παιδιά της Φλόγας».

Στην Έκθεση συμμετέχουν με εργόχειρα, κατασκευές και παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας φίλοι μας από τη Θεσσαλονίκη, την Πρέβεζα, τα Γιάννενα και όλος ο νομός Θεσπρωτίας και σχολεία με κατασκευές.

Η συμβολή των φίλων μάς ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με αισιοδοξία τον αγώνα μας για ζωή και υγεία των «παιδιών» μας. Γι’ αυτό το λόγο σας προσκαλούμε και σας παρακαλούμε να επισκεφτείτε την Έκθεση που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Ηγουμενίτσας «Πάνθεον» από 29 Νοεμβρίου 2015 (Εγκαίνια Έκθεσης: 11 π.μ. ) έως 6 Δεκεμβρίου 2015, για να στηρίξουμε όλοι τον αγώνα των παιδιών με καρκίνο.

Για τη Φλόγα
Η εκπρόσωπος Ηπείρου
Ελευθερία Κώτσιου

Από σήμερα η ετήσια έκθεση της ΦΛΟΓΑΣ στην Ηγουμενίτσα Από σήμερα η ετήσια έκθεση της ΦΛΟΓΑΣ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες