Με νέο, φρέσκο πρόσωπο η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)





Με ανανεωμένο σχήμα και με την προσθήκη νέων παιδιών από το φυτώριό της, εμφανίστηκε η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου.

Τόσο κατά τη λιτανεία της εικόνας της Ευαγγελίστριας το Βράδυ της Παρασκευής, όσο και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, απέσπασαν τα εύσημα και το χειροκρότημα των δημοτών.

Στο φυτώριο της Φιλαρμονικής τον τελευταίο χρόνο φοιτούν πάνω από 100 νέα παιδιά, υπό την καθοδήγηση του ακάματου αρχιμουσικού της κ. Κώστα Τζάνη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα προηγούμενα περίπου 10 χρόνια, δεν υπήρχε ούτε μία νέα εγγραφή στη Φιλαρμονική.

Απόδειξη πως όταν η Δημοτική Αρχή στέκεται δίπλα της, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή, στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια ανασύστασης της Φιλαρμονικής, από τη πρώτη ημέρα της θητείας της, τόσο με την παραχώρηση νέου και σύγχρονου χώρου, όσο και με την αγορά νέων μουσικών οργάνων.

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό της, όπου φτάσαμε σε σημείο οι παρελάσεις να γίνονται με CD, αφού οι μουσικοί είχαν αρνηθεί να συμμετάσχουν, διαμαρτυρόμενοι για τη στάση της τότε Δημοτικής Αρχής.

Και επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, πιστεύουμε πως ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην πρόσληψη τουλάχιστον ενός ακόμα μουσικού, διότι ο σημερινός αρχιμουσικός, όσο άξιος και εάν είναι, δεν μπορεί να διδάξει μόνος του πάνω από 100 παιδιά, σε όλα τα μουσικά όργανα.





Με νέο, φρέσκο πρόσωπο η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Με νέο, φρέσκο πρόσωπο η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 28, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.