Έντονη διαμαρτυρία της προέδρου του κτηνοτροφικού συλλόγου προς τον Πρωθυπουργό για τις κατασχέσεις των επιδοτήσεων



Διαμαρτυρία κτηνοτροφικού συλλόγου Θεσπρωτίας για τις παράνομες κατασχέσεις των επιδοτήσεων . ΠΡΟΣ:
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, υπουργό αγροτικής ανάπτυξης, υπουργό οικονομικών.

Με μεγαλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα την πίστωση αγροτικών επιδοτήσεων στους λογαριασμούς των αγροτών. Με μεγαλη μας λύπη διοτι για αλλη μια φορα μας απογοητεύσατε.

Πρωτον γιατι τα ποσα που ειδαν οι αγροτες ειναι σαφως μικροτερα απο περσι και δευτερον κ πιο σημαντικό επειδη για αλλη μια φορα προχωρήσατε σε παράνομες κατασχέσεις.

Θεωρούμε απαράδεκτη την οποιαδήποτε κράτηση ευρωπαικών ενισχύσεων. Δεδομένου ειδικά φετος της ανομβρίας που εχουμε σε ολη τη χωρα οι κτηνοτρόφοι μας περίμεναν να μπουν τα λεφτά για να ταίσουν τα ζώα τους.

Σας καθιστούμε υπεύθυνους κ σας προκαλουμε να παρετε την πολιτικη ευθύνη για οτι θα ακολουθησει.



Ζηταμε για πολλοστή φορα το ακατάσχετο των επιδοτησεων. Εστω κ τωρα την τελευταια στιγμη γυρίστε τα χρηματα στους δικαιούχους πριν να ειναι αργα.

Σας προειδοποιούμε για τελευταια φορα οτι ο δρομος που βαδιζετε δεν ειναι ο σωστός. Δώστε μια ευκαιρία στον κτηνοτροφικό κόσμο να ανασάνει.

Οποιαδήποτε παρακρατηση απο εσάς ειναι παρανομη δεν συμμορφώνεται με τις οδηγιες τις ευρωπαικης επιτροπης και σκοτωνει τον αγροτικο κοσμο.

Κυριε πρωθυπουργέ απευθυνόμαστε προς εσας κυριως κ σας ζηταμε εστω και τωρα να παρετε την κατασταση στα χερια σας και να επιτρεψετε στις αγροτικές οικογένειες να ζησουν.

Η πρόεδρος κτηνοτροφικού συλλόγου
Θεσπρωτίας Μυρτώ Λύκα


 
Έντονη διαμαρτυρία της προέδρου του κτηνοτροφικού συλλόγου προς τον Πρωθυπουργό για τις κατασχέσεις των επιδοτήσεων Έντονη διαμαρτυρία της προέδρου του κτηνοτροφικού συλλόγου προς τον Πρωθυπουργό για τις κατασχέσεις των επιδοτήσεων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 25, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.