ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση προαγωγής ψυχικής υγείας στο ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Γ.Ν.- Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ σε συνεργασία με μέλη της Συντεχνίας Κουρέων Κομμωτών Ν. Θεσπρωτίας «Η Αφροδίτη» :

« εθελοντική παροχή υπηρεσιών κομμωτικής στους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ»

Στόχος ήταν η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, η βελτίωση της διάθεσης μέσω της αυτοφροντίδας, της βελτίωσης της αυτοεικόνας και της ικανοποίησης προσωπικών αναγκών που παραμελούνται, η γνωριμία και κοινωνική συνδιαλλαγή των ληπτών, η ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων.

Το προσωπικό του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν.- Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ευχαριστεί θερμά:

Α)τα μέλη της Συντεχνίας Κουρέων Κομμωτών Ν. Θεσπρωτίας «Η Αφροδίτη» που παρείχαν στα πλαίσια εθελοντισμού, κοινωνικής προσφοράς , ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 εθελοντικά υπηρεσίες κομμωτικής στους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας

Β) τους συμμετέχοντες λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας του Κ.Ψ.Υ. που ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια υλοποίησης μιας σειράς δράσεων προαγωγής υγείας και καταπολέμησης του στίγματος.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 27, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες